Οι "ψεκασμένοι" του Περισσού βγάλαν το "πόρισμα": Και φυλακισμένοι και συστημικοί οι Χρυσαυγίτες!


Γράφει ο Αντίοχος
Προ ημερών, το «τιμημένο» κουκουέ εξέδωσε «πόρισμα» για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ας δούμε, λοιπόν, τι λένε οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού για την Χρυσή Αυγή και την εκλογική της επιτυχία:
«Η ναζιστική ΧΑ διατηρεί υψηλά ποσοστά… Κυρίως όμως πρέπει καλύτερα να αποκαλύψουμε με επιχειρήματα το χαρακτήρα και το ρόλο της ΧΑ. Χρειάζεται να αποκαλύψουμε ότι πίσω από τους ...

ψευτολεονταρισμούς, τους «ψευτοτσαμπουκάδες», τον καταγγελτικό λόγο για τους «κλέφτες», τους υπουργούς, τους βουλευτές κλπ., βρίσκεται μια οργάνωση εγκληματική του συστήματος, στήριγμα του κεφαλαίου, των μονοπωλίων και από εδώ πηγάζει ο ρόλος της στις σημερινές εξελίξεις. Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει επειδή κάποια τμήματα της ηγεσίας της βρίσκονται στη φυλακή, δεν πρέπει να μπερδεύει, να θολώνει τα πραγματικά ριζοσπαστικά επιχειρήματα, την ουσία των φαινομένων, να δημιουργείται σύγχυση. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν στην πραγματικότητα υπέρ της ΧΑ και ΜΜΕ, με την υπερβολική προβολή των δραστηριοτήτων της, ακόμα και των διαφόρων «ακροτήτων – σόου» μέσα στη Βουλή, με τον τρόπο που αυτά παρουσιάζονται».
Πρόκειται βεβαίως για την απόλυτη ξεφτίλα! Αφού λένε το γνωστό ποίημα («Η Χρυσή Αυγή είναι του συστήματος, του κεφαλαίου και των μονοπωλίων»), πρέπει να εξηγήσουν πως γίνεται να συμβαίνει αυτό και να βρίσκονται στις φυλακές ο Αρχηγός και οι μισοί βουλευτές του Κινήματος, ενώ οι υπόλοιποι να είναι μεν έξω, αλλά με πρωτοφανείς στα χρονικά «περιοριστικούς» όρους. Και πως το εξηγούν; Ότι επίτηδες το σύστημα –ντόπιο και ξένο- διώκει την Χρυσή Αυγή, για να… θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει… σύγχυση!!!
Και το… κορυφαίο: τα ΜΜΕ (του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και λοιπών ΕΠΟΝιτών που έγιναν… βαρόνοι), επιτείνουν τη… σύγχυση βρίζοντας και κατασυκοφαντώντας νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή, με σκοπό να την… προβάλλουν!
Συμπέρασμα: Αν δεν ξέραμε πόσο μεγάλα… μούτρα είναι, θα μιλάγαμε για παραλήρημα κάποιων… πειραγμένων από τη ζέστη. Αλλά δεν είναι καθόλου τρελοί οι σταλινοτσολιάδες. Απλώς, νομίζουν πως απευθύνονται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ!


Εθνικισμός