Δυναμικές ενημερωτικές δράσεις και πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε Ημαθία και Πιερία - Φωτορεπορτάζ


Μαζική ενημερωτική δράση στο πανηγύρι του Αιγινίου από την Χρυσή Αυγή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Κλιμάκια από τις Τοπικές Οργανώσεις δύο όμορων νομών, της Ημαθίας και της ...
Πιερίας, ενώθηκαν για να ενημερώσουν τους πολίτες στο πανηγύρι του Αιγινίου.
Με ενθουσιασμό και ζήλο δεκάδες συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα αγροτικά θέματα, καθώς και το εθνικό πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση. Αρχικά στην είσοδο του πανηγυριού και αργότερα παντού μέσα μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια και εφημερίδες του κινήματος, ενώ η όλη δράση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Ανάμεσα στους δεκάδες συναγωνιστές ήταν και όλοι οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία και στην Πιερία. Ο κόσμος με ενδιαφέρον και πολλές φορές με μεγάλη χαρά συναντούσε τα παιδιά της Χρυσής Αυγής και έπαιρνε ενημερωτικό υλικό αλλά και απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεταν.
Το συμπέρασμα ήταν κοινό σε όλους, ότι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή, και ότι είναι η μόνη ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη πολιτική δύναμη στην χώρας. Η μόνη δύναμη που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και όχι τους μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες και τα πολιτικά τζάκια. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η αγαπημένη μας πατρίδα.






Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, την ώρα που στην τηλεόραση το μνημονιακό παρεάκι του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας προσποιούνταν ότι διαφωνούσε, με προαποφασισμένο ότι μαζί θα υπηρετήσουν το μνημόνιο και τους ξένους δανειστές, στην Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Πιερίας πραγματοποιούνταν η κεντρική προεκλογική ομιλία βουλευτών του κινήματος.
Στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας πλήθος κατοίκων της Πιερίας άκουσαν τον απελευθερωτικό και αισιόδοξο λόγο των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Τα μηνύματα τόσο στην Πιερία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ελπιδοφόρα και ήδη σκορπίζουν χαμόγελα στους φίλους και στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πιερίας Νίκος Χρυσομάλλης, ο οποίος λόγω της καταγωγής του από αγροτικό τόπο, το Παλαιό Ελευθεροχώρι Πιερίας, μίλησε για το δυσοίωνο μέλλον των αγροτών οι οποίοι θα υποστούν πολλά δεινά με το νέο μνημόνιο. Μόνο η ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής που σχεδιάζει η Χρυσή Αυγή θα φέρει αυτάρκεια και ανάπτυξη στην χώρα.

Το λόγο έλαβε κατόπιν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, ο οποίος εδώ στην Κατερίνη έκανε την πρώτη του ομιλία μετά από 15 μήνες απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων. Αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αποκτήσει σε όλη την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή και στο πώς θα καταφέρει το κίνημα να φέρει την ελπίδα και την αληθινή και ουσιώδη αλλαγή στην χώρα.

Τέλος, στο βήμα βρέθηκε ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Πιερίας και ανέφερε πως όλοι οι συναγωνιστές και σε αυτό το ψηφοδέλτιο και σε όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής ανά την Ελλάδα μπήκαν όχι για να απολαύσουν προσωπικά οφέλη και προνόμια αλλά για να αγωνιστούν και να ματώσουν, για να βοηθήσουν την Πατρίδα και την ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μέσα στα γραφεία καταχειροκρότησε τους συναγωνιστές του ψηφοδελτίου και τους ευχήθηκαν όλοι καλό αγώνα και καλή επιτυχία.