Μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη και δεύτερο χαστούκι από τη Χρυσή Αυγή στο ΚΚΕ

Η Χρυσή Αυγή ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ  το ΚΚΕ 
Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο:...
 
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat:   “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…

Που είναι το ΚΚΕ; Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς  και της λαϊκής τάξης..;

Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!

Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.

Ε ρε Jumbo  που σας χρειάζεται!
(Ε ρε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σας χρειάζεται!)

 taxalia.blogspot.com