Κάλεσμα Ελλήνων περιπτερούχων για τις εκλογές: Στηρίξτε Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για τον κλάδο μας!


Για πρώτη φορά Πολιτικό Κόμμα με απόφαση της Κεντρικής Ηγεσίας της παίρνει δημόσια ...

ξεκάθαρη θέση και δεσμεύεται για επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον Κλάδο μας.
Κατά τα χρόνια του Μνημονίου έχει υπάρξει ένα οργανωμένο σχέδιο αφανισμού των Περιπτερούχων μέσω Νομοθετικής εξόντωσης που έγινε κατά κύριο λόγο από τη Νέα Δημοκρατία τον Νοέμβριο του 2012 με υπογραφή του τότε Υπ. Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Η σωτηρία του κλάδου μας θα προέλθει ΜΟΝΟ εάν θεσπιστεί ένα νέο νομοσχέδιο από την Ελληνική Βουλή που θα ανατρέπει όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Ένας υγιής κλάδος που κάποτε απασχολούσε 200.000 άτομα και έκανε ετήσιο τζίρο άνω των 10 δισ. ευρώ ήταν πέραν όλων των άλλων και ο φοροεισπράκτορας  των εμμέσων φόρων υπέρ Ελληνικού Δημοσίου καταστράφηκε σε μια νύκτα κατόπιν υποδείξεων των μεγαλοσυμφερόντων Πολυεθνικών Εταιριών που είχαν διεισδύσει τότε επί Πρωθυπουργίας του κ. Σαμαρά και «αλώνιζαν» μέσα στο Μαξίμου. Ένας Κλάδος που μεσουρανούσε  όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας επί 24ώρου βάσεως 365 μέρες το χρόνο υπηρεσίες προς το καταναλωτικό κοινό καταστράφηκε με το έτσι θέλω, γιατί το ήθελαν κάποιοι.
Όλα αυτά τα χρόνια όσες προσπάθειες κι αν έγιναν βρεθήκαμε μπροστά σε τοίχο ακούγοντας από τα διάφορα Υπουργεία και τους εκάστοτε πολιτικούς κρατούντες, υποσχέσεις, ψέματα, παραπληροφόρηση και  παχιά λόγια. Πέραν όλων των άλλων είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυστυχώς και διάφορους κομματικούς ψευτοσυνδικαλιστές του χώρου που τη μόνη υπηρεσία που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν, είναι να στήνουν κίβδηλες δημοσιές σχέσεις αποσκοπώντας σε  προσωπικά τους συμφέροντα.
Η σημερινή κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική με τη ραγδαία μείωση και το κλείσιμο καταστημάτων του χώρου μας που πλέον έχει γίνει αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό βλέποντας κλειστά Περίπτερα παντού σε όλη την Επικράτεια!
Ο Κλάδος των Περιπτερούχων Καπνοπωλών μπορεί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του και να προσφέρει στην Ελληνική Οικονομία τουλάχιστον 50.000 νέες θέσεις εργασίας, αύξηση  εισφορών  προς ΟΑΕΕ και ΙΚΑ, αύξηση στους Έμμεσους Φόρους Κατανάλωσης (ΕΦΚ), καθώς και ρευστότητα μετρητών προς όλες τις συναλλασσόμενες εταιρίες μόνο με την προϋπόθεση ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που θα βάζει  σε τάξη όλα τα κακώς κείμενα που έχουν στήσει όλοι αυτοί οι επιτήδειοι σε βάρος μας. Επειδή έχουμε χορτάσει από προγράμματα υποσχέσεις  από όλα τα πολιτικά κόμματα τις πράξεις τις φτιάχνουν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπέσα στον λόγο τους και τιμούν τα παντελόνια που φορούν…
Ως Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & ψιλικών ειδών Ν. Αττικής, κάνω κάλεσμα σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους συναδέλφους προμηθευτές να υποστηριχθεί το κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ως η μόνη εθνική λύση για την επίλυση και τη βιωσιμότητα του Κλάδου μας.
Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα , πράγματα, καταστάσεις και συμπεριφορές όλου του πολιτικού κόσμου εκτίθεμαι προσωπικά υπέρ ενός Κόμματος που το έχουν συκοφαντήσει και λοιδορίσει για διάφορα θέματα, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάμψουν σε αυτά που πιστεύει σε διάφορα θέματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τηρεί τις υποσχέσεις του.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την Ηγεσία, την  Κοινοβουλευτική ομάδα, το Νομικό τμήμα και τα Στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για την μέχρι τώρα υποστήριξη τους προς εμάς που ελάχιστα άτομα γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν πράξει υπέρ μας. Ο Κλάδος μας αποτελείται από συναδέλφους και προμηθευτές όλων των ιδεολογικών παρατάξεων η ψήφος του καθενός από εμάς είναι ελεύθερη.
Πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές τι πρέπει να πράξετε την ημέρα των εκλογών για το μέλλον της Πατρίδας μας  αλλά και των οικογενειών σας.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!



Γεώργιος Π. Δούκας
Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & ψιλικών ειδών Ν. Αττικής