ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Έναν ακόμα λόγο έχουν για να αισθάνονται… υπερήφανοι (που έχουν γίνει ουρά του Σαμαρά…) οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού! Η συνεχής και απροκάλυπτη στήριξή που προσφέρουν (πάντα με το αζημίωτο…) στη μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας αναγνωρίζεται από τα γνωστά και μη εξαιρετέα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, που τους συγχαίρουν αβέρτα. Έτσι, μετά το ...

σαμποτάρισμα από το ΚΚΕ της συλλογής των 120 υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», το blog  antinews, διαδικτυακό όργανο του φον Αντωνάκη, εξαίρει τη στάση του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, που «δεν έπεσε στην παγίδα» να προκαλέσει πρόβλημα στη συγκυβέρνηση που ξεπουλάει την Ελλάδα. Ιδού: 
«Δεν είναι η ΔΕΗ το πρόβλημά τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι και η κατάρρευση της κυβέρνησης. Η βουλιμία της εξουσίας του εξωθεί στο να κάνουν τα πάντα. Μακιαβελιστές του χειρίστου είδους έστησαν μια ιδιότυπη και εντελώς εξωθεσμική συμμαχία στην οποία τσίμπησαν οι θλιβεροί Πάνος Καμμένος και ο κυρ Φώτης Κουβέλης. Ο κυβερνητικός εταίρος που νομίζει ότι θα διασωθεί κάνοντας το ξεσκονόπανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο ο Κουτσούμπας δεν έπεσε στην παγίδα. Σιγά μην καθαρίζει τις σκάλες της Κουμουνδούρου».

(ΥΓ) 1: Μόνο στα συγχαρητήρια θα μείνουν τα παπαγαλάκια; Κανένα… παράσημο εξαίρετων πράξεων δεν προβλέπεται για τους κουκουέδες;

(ΥΓ) 2: Πάντως, ο ελληνικός λαός τους επιφυλάσσει στις προσεχείς εκλογές το καλύτερο… παράσημο: αυτό της… ανοιχτής παλάμης!