Οι μαϊμούδες ξεσάλωσαν: Βροχή γραφικών, χαλκευμένων δημοσκοπήσεων με εντολή Σταμάτη


Που θα κρυφτούν μετά τις εκλογές;
«Αξιοπιστία»:


Metron Analysis πριν τις ευρωεκλογές: 4,3% - Πραγματικότητα: 9,4%
MRB πριν τις ευρωεκλογές: 6,9% - Πραγματικότητα 9,4%
Public Issue πριν τις ευρωεκλογές: 3,5% - Πραγματικότητα 9,4%
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αποδεικνύοντας ότι πάμε σε εκλογές και ότι οι «νταβατζήδες» και οι πολιτικάντηδες είναι σε άμεση ανάγκη χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Το σχέδιο, όλων των δημοσκοπήσεων, συριζαίικων ή νεοδημοκρατικών είναι να «χαντακώνουν» την Χρυσή Αυγή, κρύβοντας τα ποσοστά της στην απαράδεκτα υψηλή αδιευκρίνιστη ψήφο, μπας και πάει κάποιος αφελής στη Νέα Δημοκρατία.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κάνει μία πρόβλεψη περί της πορείας που θα λάβουν οι δημοσκοπήσεις. Σας θυμίζουμε: Πρόβλεψη: Μέχρι τις εκλογές θα έχουν «καταφέρει» να δείχνουν ότι η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές (εδώ γελάμε...) και ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στην Βουλή (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά).
Με αυτό κατά νου και γνώμονα την γελοιοποίηση των δημοσκόπων στις ευρωεκλογές. Πάμε να δούμε την νέα προπαγανδιστική προσπάθεια των δημοσκόπων:
Metron Analysis για εφημερίδα «Παραπολιτικά»:
ΣΥΡΙΖΑ: 23,3%
ΝΔ: 18,6%
Ποτάμι: 5,9%
ΚΚΕ: 4,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 29,2%
MRB για εφημερίδα «Αγορά»:
ΣΥΡΙΖΑ: 23,9%
ΝΔ: 19,6%
ΠΟΤΑΜΙ: 7,5
ΚΚΕ: 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4,9%
ΠΑΣΟΚ: 4%
ΑΝΕΛ: 3,1%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 22%
Public Issue για «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»
ΣΥΡΙΖΑ: 38,5%
ΝΔ: 27%
Ποτάμι: 8,5%
ΚΚΕ: 6,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 5%
ΑΝΕΛ: 3%
Κρατήστε τα νούμερα και μετά τις εκλογές θα δούμε τους δημοσκόπους πάλι με κατεβασμένα τα μούτρα στα πάνελ, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την παταγώδη αποτυχία τους, χωρίς βεβαίως να «καρφώσουν» την εντολή Σταμάτη για «θάψιμο» της Χρυσής Αυγής.
Μπορεί να κρύβουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στο "Ποτάμι", τους "ΑΝΕΛ" και την αδιευκρίνιστη ψήφο, όμως η προσπάθειά τους θα αποτύχει οικτρά και πάλι θα συζητάνε στα κανάλια, γεμάτοι ανησυχία για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.