Το παραδέχθηκε και η Μάνδρου: Οι ευρωεκλογές θα τελειώσουν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ, Ιωάννα Μάνδρου που ξέρει πάντα πρώτη τι συζητιέται στις κλειστές αίθουσες των δικαστικών λειτουργών παραδέχθηκε χθες πως σύντομα όλα θα αλλάξουν στην υπόθεση της πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στο οποίο αναφέρθηκε στο άγχος των ...

εγκάθετων ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου για την έκβαση των άρσεων ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το οποίο εκφράστηκε με έγγραφο στον πρόεδρο της Βουλής, μετέφερε την πεποίθηση πως όλα θα αλλάξουν μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Συγκεκριμένα, είπε: "Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι ανακρίτριες και σημειώνουν ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση θα έχει συνέπειες. Βεβαίως, αυτή η επισήμανση των ανακριτριών έχει θα έλεγε κανείς και κάποια εντός ή εκτός εισαγωγικών πολιτική σημασία, όχι για την ανάκριση, αλλά για τις εξελίξεις.
Γιατί αν αυτές οι ανακρίσεις που επίκεινται γίνουν μετά τις ευρωεκλογές, ε..., βεβαίως η Χρυσή Αυγή θα μπει στον προεκλογικό στίβο των ευρωεκλογών με άλλα δεδομένα, τα οποία θα είναι ενδεχομένως πολύ διαφορετικά, αν οι ανακριτικές διαδικασίες για τους βουλευτές θα έχουν ξεκινήσει νωρίτερα...".
Με λίγα λόγια αυτό που θέλει να πει η Ιωάννα Μάνδρου, αλλά εντέχνως ψελλίζει, είναι ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, το οποία θα είναι ένας θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή θα αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στην υπόθεση τςη πολιτικής δίωξης.
Οι εγκάθετες ανακρίτριες με λίγα λόγια δεν θα μπορέσουν να... "κάνουν την δουλειά τους", θα έχουν χάσει την κάλυψη από τους προϊσταμένους τους, γιατί η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι αμείλικτη για τους σκευωρούς!
Το ξαναλέμε: Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται. 30 και σήμερα!