Πρώτα απελευθερώνουν τους τρομοκράτες και μετά τους εξισώνουν με τη Χρυσή Αυγή!


Ένα ακόμη κατάπτυστο άρθρο του αμερικανοτραφούς δημοσιογράφου Μ. Ιγνατίου, φιλοξένησε η φυλλάδα του «εθνικού» εργολάβου. Υπό τον τίτλο «η κρίση "τρέφει" την τρομοκρατία», ο αρθρογράφος επιχειρεί κατά τρόπο σκαιό να απενοχοποιήσει τους μαρξιστές τρομοκράτες, ...

επιδιώκοντας ταυτόχρονα να εξισώσει την εγκληματική τους δράση με τη Χρυσή Αυγή.
Δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά στην σαφή και ξεκάθαρη ιδεολογική μήτρα της εν Ελλάδι τρομοκρατίας, στην προκλητική ανοχή της από τις εγκληματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και στις σκανδαλώδεις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, η οποία αποφυλακίζει αριστερούς δολοφόνους και προφυλακίζει βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος δεν πράττει άλλο τι παρά να αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο το αντεθνικό Καθεστώς αντιμετωπίζει το φαινόμενο της τρομοκρατίας. «Το πλέον σημαντικό είναι ότι πρέπει να μελετήσουν τα αίτια της ανάπτυξης της τρομοκρατίας, που έπαψαν να έχουν ισχυρό το στοιχείο της πολιτικής και της ιδεολογίας. Τα αίτια είναι πλέον οικονομικά και είναι η κρίση χρέους που εκμεταλλεύεται η νέα γενιά των τρομοκρατών», γράφει ανερυθρίαστα και αναίσχυντα ο απολογητής του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
Τον διαψεύδει βεβαίως η πραγματικότητα, η οποία και αποδεικνύει πως και η τελευταία τρομοκρατική οργάνωση που δρα στην Ελλάδα αποτελείται από στυγνούς δολοφόνους της αριστεράς, οι οποίοι μάλιστα χαίρουν της υποστήριξης, πολιτικής και νομικής, των γνωστών κύκλων της αριστεράς. Ο κύριος Ιγνατίου παριστάνει τον αφελή, νομίζοντας πως απευθύνεται σε χαχόλους. Τουλάχιστον απέφυγε να προχωρήσει σε κάποια βαθυστόχαστη ανάλυση προκειμένου να μας πείσει πως οι Συναγωνιστές Φουντούλης και Καπελώνης που δολοφονήθηκαν άνανδρα από μαρξιστικά παρακρατικά σκυλιά, ήσαν εκπρόσωποι του καπιταλισμού και οπαδοί της μνημονιακής πολιτικής.
Τα συνειδητά και στοχευμένα ψεύδη του δημοσιογράφου, δεν σταματούν εκεί: «Σαράντα χρόνια μετά, η νέα γενιά θα εκμεταλλευθεί την οργή εναντίον των δανειστών και όσων συνεργάζονται μαζί τους στην Ελλάδα. Πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και γενικά όσοι θεωρούνται -στο μυαλό των τρομοκρατών- «συνεργάτες» θα βρεθούν στο στόχαστρο. Και λυπάμαι που το λέω, αλλά αν στοχεύσουν πρόσωπα που στο μυαλό των πολιτών θεωρούνται «μνημονιακοί», η πλειοψηφία του λαού δεν θα διαμαρτυρηθεί. Δυστυχώς», αναφέρει ο «έγκριτος» δημοσιογράφος. Ας μας αναφέρει ο κύριος Ιγνατίου, πόσα τρομοκρατικά χτυπήματα έλαβαν χώρα από το 2010 μέχρι τούδε και ποιοι ήταν οι στόχοι αυτών των χτυπημάτων. Όλως τυχαίως, τα σοβαρότερα τρομοκρατικά χτυπήματα στο διάστημα αυτό έγιναν κατά της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αγωνίζεται σταθερά και αταλάντευτα, με συνέπεια κατά του Μνημονίου και των εγχώριων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.
Στον επίλογο του κατάπτυστου άρθρου του, ο κύριος Ιγνατίου περνά στο διά ταύτα: «Η τρομοκρατία και φαινόμενα όπως η ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» θα πολεμηθούν με ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας, αξιοκρατία, τιμωρία όσων προκάλεσαν την οικονομική τραγωδία και όσων αναμείχθηκαν σε σκάνδαλα. Εάν ο πρωθυπουργός έχει να προσφέρει το αντίδοτο, τότε οι ακραίοι θα εξαφανιστούν τόσο γρήγορα, όσο εμφανίστηκαν. Διαφορετικά θα γίνουμε μάρτυρες αιματηρών καταστάσεων...». Καμαρώστε τον πραίτορα του αντεθνικού Καθεστώτος, ο οποίος  κατά τη συλλογιστική της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, εξισώνει την μαρξιστική τρομοκρατία με το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, κινούμενος αυστηρά στη γραμμή της θεωρίας των δύο άκρων, την οποία μεταχειρίζεται κατά τρόπο σκαιό η Χούντα των διεφθαρμένων για να επιβιώσει.
Ευτυχώς για την Πατρίδα, η αντεθνική καθεστωτική προπαγάνδα του κυρίου Ιγνατίου δεν έχει απήχηση παρά μόνο στα λιγοστά πια ψοφίμια του αντισυνταγματικού τόξου, τα οποία αγωνιούν για να περισώσουν τα σκανδαλωδώς προκλητικά τους προνόμια. Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πλέον καλά -και σ' αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο νόμιμος Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή- πως η τρομοκρατία και η Χούντα του Μνημονίου είναι συγκοινωνούντα δοχεία τα οποία θα εκλείψουν με την οριστική επικράτηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!