Παρακρατικοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της "Ελληνικής Αυγής" στην Θεσσαλονίκη - Καμία σύλληψη!


Οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων αριστεριστών επιτέθηκε σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης μπροστά σε στάση λεωφορείου. Η επίθεση έγινε μπροστά τα έντρομα μάτια των περαστικών οι οποίοι καλούσαν την αστυνομία για να έρθει στο σημείο.
Οι δράστες της επίθεσης αφού άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο το θύμα έφυγαν σαν κύριοι με την ...
αστυνομία να μην κάνει τον κόπο να κυνηγήσει τους δράστες που ήταν δύο στενά παρακάτω.
Αυτή την στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ οι δικηγόροι έχουν σπεύσει στο κοντινό αστυνομικό τμήμα για να υποβληθούν μηνύσεις. Οι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος ταυτότητα, προσωπικά έγγραφα, υπολογιστή και σημαντικό χρηματικό ποσό. Η δολοφονική επίθεση και η ληστεία έχουν καταγραφεί από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.
Να γνωρίζουν άπαντες ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν ούτε από τις παράνομες διώξεις της χούντας Σαμαρά, ούτε από τις επιθέσεις των υποτακτικών τους. 
Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για την άνανδρη δολοφονική επίθεση:
Συναγωνιστής, μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" δέχτηκε πριν από λίγη ώρα θρασύδειλη επίθεση από ομάδα παρακρατικών αλητών.
Τα γνωστά στις αρχές αναρχοαριστερά κοπρόσκυλα εκμεταλεύτηκαν την αριθμητική αναλογία που τους βόλευε (δέκα έναντι ενός) και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον Συναγωνιστή μας ο οποίος αυτήν την ώρα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Προφανώς αυτή η υπόθεση δεν θα πάει στο γραφείο κανενός Αθανασίου και καμίας Κλάπα. Ούτε θα προστεθεί στους περίφημους 32 φακέλους του Δένδια. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει δήλωση καταδίκης από τους υποτακτικούς του αντισυνταγματικού τόξου της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ,της Αριστεράς και των πάσης φύσεως συνοδοιπόρων τους.

Ως Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων δεν περιμένουμε καμία απόδοση δικαιοσύνης από το σημερινό διεφθαρμένο καθεστώς. Δικαιοσύνη Αληθινή θα αποδοθεί όταν θα αποκατασταθεί ο Νόμος και το Δίκαιο στην Πατρίδα μας. Δηλώνουμε στους παρακρατικούς αλήτες ότι ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και μέχρι τελικής Νίκης.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κϊνησης Εθνικιστών Δικηγόρων