Η Δική μας Πατρίδα, είναι η μοναδική επιλογή ενός Λαού που θέλει να επιβιώσει εξασφαλίζοντας το μέλλον των παιδιών του - Είναι η αλήθεια μέσα στο ψεύδος και το φως μέσα στο βαθύ σκότος


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν είναι δυνατόν να εγκλωβίζεται στα όρια μιας στενής πολιτικής αναμέτρησης. Δεν είναι φυσικά Αγώνας, για την διόρθωση των ατελειών ή των αστοχιών καλύτερα, ενός Κράτους που δρα σε κάθε του ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων του Λαού μας. Χάρη στον πολύπλευρο, πολυδιάστατο και πολύμορφο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πλατιές λαϊκές μάζες έχουν συνειδητοποιήσει πως το Κράτος που ...
 
εξουσιάζει είναι αντεθνικό, βαθύτατα ανθελληνικό και σκληρά τυραννικό. Σε αυτή τη διαπίστωση έγκειται και η ραγδαία υποστήριξη του Λαού προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, μιας και ο Λαός αναγνωρίζει το αγνό και δίκαιο του Πολιτικού μας Αγώνος.
Πολύ απλά δηλαδή, ο Ελληνικός Λαός έχει μετά από αρκετές δεκαετίες πολιτικής και κοινωνικής εξαπάτησης κατανοήσει πως το Κράτος τούτο δεν είναι παρά ένα ψευτορωμαίικο, το οποίο θα πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα για ν' ανασάνει η Πατρίδα και ο Λαός. Το ψευτορωμαίικο καλείται καταχρηστικώς «Ελληνική Δημοκρατία». Δεν είναι όμως μήτε Ελληνική, μήτε Δημοκρατία! Ελληνική δεν είναι διότι καμία πολιτική απόφαση δεν λαμβάνεται από τον Ελληνικό Λαό ή τους εκπροσώπους του: οι τελευταίοι, εκείνοι που κυβερνούν, είναι τα ανδρείκελα των ξένων που αναμένουν emails από τα διεθνή αφεντικά, για να προχωρήσουν στην οποιαδήποτε ενέργεια. Δημοκρατία δεν είναι διότι ο Λαός περιφρονείται από τους κυβερνώντες και μάλιστα εσχάτως, καταπατώνται και οι πολιτικές του ελευθερίες. Δημοκρατία δεν είναι διότι αντισυνταγματικά και παράνομα ασκούνται πολιτικές διώξεις στα στελέχη της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, κατόπιν ρητών εντολών ξένων κέντρων εξουσίας.
Το ψευτορωμαίικο, ούτε διαφυλάττει ούτε προστατεύει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Κάθε πολιτική ενέργεια του ψευτορωμαίικου διατάσσεται από τους ξένους και εκτελείται από τους εγχώριους υποτακτικούς τους, οι οποίοι στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό. Καθίσταται σαφές, πως ο ρόλος τούτου του αντεθνικού μορφώματος, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις επιδιώξεις, τα οράματα και τα δίκαια του Λαού μας. Η σύγκρουση ως εκ τούτου, είναι αναπόφευκτη: ή θα γκρεμιστεί το ψευτορωμαίικο ή θα αφανιστεί ο Ελληνικός Λαός!
Την δεύτερη επιλογή επεξεργάζονται και εκτελούν ήδη οι πολιτικές μαριονέτες του πολιτικού συστήματος, συμφώνως προς τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό αποδεικνύεται από την οικονομική εξαθλίωση που επιβάλλουν, οι συνέπειες της οποίας αποτυπώνονται στο κοινωνικό γίγνεσθαι με δραματικό και φρικτό τρόπο. Η καταλήστευση από το αντεθνικό Καθεστώς, των μισθών και των συντάξεων, η διάλυση του κοινωνικού Κράτους και η ισοπέδωση των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, συνοδεύεται πια από την καταφανή επιδίωξη της Χούντας του Μνημονίου να υφαρπάξει την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Μόνον ένας ανόητος αδυνατεί να κατανοήσει πως στόχος των εχθρών του Ελληνικού Λαού και υπεύθυνων των δεινών του, δεν είναι απλώς η εξαχρείωση, η ανεργία, η φτώχεια, αλλά ο ολοκληρωτικός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους!
Το ψευτορωμαίικο, είναι πλήρως εξαρτώμενο από τα δάνεια των ξένων. Εκείνοι το ορίζουν, το διοικούν και επιβάλλουν την πολιτική του εξουσία. Το ψευτορωμαίικο υπάρχει, διότι ακριβώς υπάρχουν οι πρόθυμοι εκείνοι πολιτικοί παράγοντες, κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, που είναι διατεθειμένοι να υπογράφουν τον αφανισμό του Ελληνικού Λαού. Συνεπώς, όταν ο Λαός στρέφεται ενάντια στην ξενόδουλη κυβέρνηση και στο σύστημα διαπλοκής, τότε το ψευτορωμαίικο αναζητά τρόπους αντίδρασης. Προς το συμφέρον όμως των ξένων επικυρίαρχων, δεν είναι η αντικατάσταση της πολιτικής ηγεσίας του προτεκτοράτου τους, αλλά μάλλον η αντικατάσταση του Λαού που διαβιεί εντός των συνόρων του προτεκτοράτου. Τούτη είναι και η απάντηση στο ερώτημα για ποιόν λόγο το Καθεστώς ενθαρρύνει τη λαθρομετανάστευση και πολύ περισσότερο για ποιόν λόγο παραχωρεί προκλητικά προνόμια στους λαθροεισβολείς και επιπλέον, επιδιώκει τον διωγμό των Ελλήνων μέσω «αντιρατσιστικών» νομοθετικών εκτρωμάτων, τα οποία καθιστούν κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα εν δυνάμει ρατσιστές.
Οι πολιτικοί απατεώνες και προδότες, έχουν αναμφισβήτητα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού, όσο κι αν τα καταχρεωμένα και απολύτως ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης σιωπούν και αποπροσανατολίζουν. Οι κομματικοί στρατοί του πρόσφατου παρελθόντος, έχουν διαλυθεί οριστικά και αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα των ξένων και κατά συνέπεια και των εγχώριων υποτακτικών τους, που αυτοπροβάλλονται ως «σωτήρες» της Πατρίδος. Επιχειρούν την συντήρηση του ψευτορωμαίικου μέσω της ανανέωσης της κομματικής πελατείας. Κι επειδή οι Έλληνες δεν εξαπατώνται ξανά, πρέπει να εκλείψουν και τη θέση τους να λάβουν οι λαθρομετανάστες, στους οποίους και χορηγούνται πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, η οποία και ερμηνεύει κάθε ενέργεια του αντεθνικού Καθεστώτος που εξουσιάζει τυραννικά. Η πολιτική ηγεσία του ψευτορωμαίικου, απόλυτα υποταγμένη στους ξένους δυνάστες του Λαού μας, ισχυρίζεται πως αγωνίζεται για να σώσει τον Λαό και την Πατρίδα. Ψεύδονται, η λέξη Πατρίδα είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους, αγωνίζονται για τη διάσωση των δικών τους προνομίων τα οποία είναι σε άμεση και ευθεία σχέση με την συντήρηση του ψευτορωμαίικου.
Η μοναδική απειλή σήμερα για το ψευτορωμαίικο, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Από αυτή την πραγματικότητα πηγάζει το απύθμενο μίσος των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας εις βάρος του Κινήματός μας. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά, πως το αισχρό και ανθελληνικό ψευτορωμαίικο, δεν είναι η δική μας Πατρίδα, αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία του Ελληνικού Έθνους προς το μέλλον.
Το ψευτορωμαίικο είναι προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων, είναι θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού Λαού, είναι η καταδίκη των επόμενων ελληνικών γενεών. Γι' αυτό και πρέπει να γκρεμιστεί σε ερείπια για να αναδυθεί από τις στάχτες του ένα Νέο Κράτος, Εθνικό και Λαϊκό. Ένα Κράτος από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό!
Αυτό το Κράτος, δεν θα είναι εργαλείο και μηχανισμός εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Μήτε και εργοτάξιο παραγωγής μηχανορραφιών και πολιτικών αποφάσεων αντίθετων προς τις κατακτήσεις και τις επιδιώξεις του Ελληνικού Λαού. Τουναντίον, το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος θ' αποτελεί την προσωποποίηση της θέλησης του Ελληνικού Λαού. Γι' αυτό το λόγο, το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, είναι ο απώτερος στόχος του Πολιτικού μας Αγώνος, είναι εν τέλει, η Δική μας Πατρίδα!
Η Δική μας Πατρίδα, δεν θα είναι ο επαίτης των ξένων, που θα γυρνά με ανοιχτή την παλάμη ικετεύοντας για δανεικά.
Η Δική μας Πατρίδα, δεν θα είναι το καταφύγιο των διεφθαρμένων και των απατεώνων, που χτίζουν καριέρες και περιουσίες στο αίμα του Λαού τους.
Η Δική μας Πατρίδα, δεν θα είναι ο παράδεισος των λαθροεισβολέων και η κόλαση των Ελλήνων.
Η Δική μας Πατρίδα, δεν θα είναι το αισχρό και κατάπτυστο κρατίδιο που ψοφοδεές, αδύναμο και ταπεινωμένο, σύρεται τρικλίζοντας στα διεθνή φόρα, αποσπώντας την περιφρόνηση ή τον οίκτο των ξένων εθνών.
Η Δική μας Πατρίδα, θα χτιστεί από τα πλέον άξια ελληνικά χέρια, αυτά της Ελληνικής Νεολαίας. Η ελληνική γη θα δώσει ξανά τους καρπούς της με την φροντίδα των αγροτών μας και τα εργοστάσια θα ζωντανέψουν από την παραγωγική διάθεση των εργατών μας. Ένας Νέος Λαός θα πάρει στα χέρια του την ανοικοδόμηση της παραγωγικής διαδικασίας, περιφρονώντας τα δάνεια των τοκογλύφων και σπάζοντας τα δεσμά της δουλείας των τόκων.
Η Δική μας Πατρίδα, θα είναι ένα Κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Θα είναι Κράτος αξιοκρατικό και ισότιμο προς όλους τους Έλληνες και όχι κράτος-έκτρωμα στην υπηρεσία της ολιγαρχίας του πλούτου και των πολιτικάντικων ρουσφετιών. Η εργασία θα είναι δικαίωμα όλων των Ελλήνων και θα προστατεύεται από το Κράτος. Κανείς δεν θα εκβιάζει τους Έλληνες εργάτες, διότι οι Έλληνες εργάτες θα είναι η ραχοκοκαλιά της Πατρίδος και η πηγή της ευημερίας του Έθνους.
Η Δική μας Πατρίδα, θα είναι θεματοφύλακας του Πολιτισμού και του ελληνικού τρόπου ζωής. Προς τούτο και η εκπαίδευση του Εθνικού Κράτους, οφείλει να προσανατολιστεί ακριβώς στη διαπαιδαγώγηση των νέων κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ν' αποτελέσουν τους φρουρούς της μελλοντικής ελληνικής Πολιτείας, των εστιών τους και των βωμών των Προγόνων τους.
Η Δική μας Πατρίδα, θα είναι Πατρίδα ελεύθερη και περήφανη, καμάρι και καθρέφτης ενός Έθνους που διεκδικεί το ιστορικό του πεπρωμένο. Πατρίδα ανθρώπων ελεύθερων που θα γνωρίζουν πως οι κόποι τους δεν θα πλουτίζουν τις περιουσίες διεθνών τοκογλύφων και εγχώριων υπαλλήλων τους, αλλά θα αποδίδουν καρπούς για το συλλογικό εθνικό καλό και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.
Η Δική μας Πατρίδα, θα είναι πανίσχυρη και έτοιμη να προασπίσει το Λαό της και τα εθνικά μας συμφέροντα. Πατρίδα που δεν θα γονατίζει επαιτώντας από τα έθνη, αλλά θα απαιτεί τον σεβασμό τους διαφυλάσσοντας τα εθνικά μας δίκαια.
Η Δική μας Πατρίδα, δεν είναι όνειρο άπιαστο και απατηλό. Δεν είναι μήτε υπόσχεση και λόγος που χάνεται στον άνεμο.
Η Δική μας Πατρίδα, είναι μπροστά στα μάτια του Λαού μας. Την βλέπει και την αγγίζει. Είναι η απαίτηση των καιρών και η απάντηση της Ιστορίας στους βέβηλους και τους λιποτάκτες, τους προδότες και τους Εφιάλτες.
Η Δική μας Πατρίδα, είναι η μοναδική επιλογή ενός Λαού που θέλει να επιβιώσει εξασφαλίζοντας το μέλλον των παιδιών του. Είναι η αλήθεια μέσα στο ψεύδος και το φως μέσα στο βαθύ σκότος.
Η Δική μας Ελληνική Πατρίδα, είναι Αγώνας, είναι Πίστη, είναι Ελευθερία! Κι η Δική μας Πατρίδα, συμπυκνώνεται σε τέσσερις λέξεις: ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας