Οι εγκάθετες ανακρίτριες ζητούν "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων" - Οι Χρυσαυγίτες όμως δεν διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας!


του Κώστα Αλεξανδράκη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Το ότι οι διώξεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι πολιτικής φύσεως, είναι κάτι που το γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Πέρα από τις δηλώσεις Ρουπακιώτη στην απαρχή του αίσχους, εκεί στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013, υπάρχουν και οι σύγχρονες ομολογίες των ιερέων...

και των ενορχηστρωτών του αίσχους.
Θυμίζουμε ενδεικτικά:
Αντώνης Ρουπακιώτης: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Ομολογία Μιχελάκη: «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή»
Ομολογία Σαμαρά: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή..."
Ομολογία Δένδια: “Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...”
Βεβαίως σε όλη αυτή την συλλογή αίσχους δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς και την ομολογία Μπαλτάκου, η οποία αποτελεί τον καταστατικό χάρτη της όλης σκευωρίας και εμπλέκει στο παραδικαστικό κύκλωμα πολιτικούς και ανώτατους δικαστικούς, φτάνοντας μέχρι την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά παρόλα αυτά ουδείς θέλει να ερευνήσει τις καταγγελίες του.
Η εξέλιξη των ανακρίσεων μετά τις ευρωεκλογές κατέδειξε, όμως, και μία άλλη διάσταση της όλης ποινικής διώξεως της Χρυσής Αυγής, που ήταν εμφανής στους γνώστες της υποθέσεως και τους αγωνιστές του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Το καθεστώς διαμέσου των εγκάθετων ιερειών του αίσχους και του «πράσινου» προϊσταμένου τους, προσπαθεί να επιτύχει και κάτι άλλο, πολύ πιο μιαρό.
Η Χρυσή Αυγή έφτασε στις Ευρωεκλογές μέσα από σταλινικές διώξεις και πολιτικές δολοφονίες. Την ώρα που ο Αρχηγός μας, Βουλευτές και στελέχη του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών οδηγούταν στην φυλακή, από την άλλη πόρτα ο Δένδιας και ο Αθανασίου απελευθέρωναν τρομοκράτες, οπλισμένους και φανατισμένους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά του καθεστώτος.
Το οργανωμένο έγκλημα και το καθεστώς όπλισαν το χέρι των δολοφόνων, ενώ τα κανάλια και οι εφημερίδες υπήρξαν οι ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Εν τέλει την 1η Νοεμβρίου δύο Αδέρφια μας, δύο Ήρωες, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, πέρναγαν στο Πάνθεον των Ηρώων, πίπτοντας εν ώρα Καθήκοντος.
Παρόλη την πολεμική ολόκληρου του καθεστώτος σε όλα τα επίπεδα, η Χρυσή Αυγή έφτασε στις εκλογές, αποσπώντας το 10% των ψήφων του Ελληνικού Λαού, ανεβάζοντας τα ποσοστά της σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Οι διώξεις, οι δολοφονίες, η συκοφαντία και η λάσπη απεδείχθησαν λίγες για να σταματήσουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Και τότε είναι που η συμμορία που κατέλυσε το πολίτευμα και εγκαθίδρυσε την χούντα του Μνημονίου, σκέφτηκε το επόμενο μέρος του σχεδίου, που βλέπουμε να εκτυλίσσεται σήμερα.
Με την απολογία του Ιούδα οι ανακρίτριες και ο εγκάθετος εισαγγελέας δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση, προς όλο τον Ελληνικό Λαό, ευθαρσώς τρεις μεγάλες αλήθειες:
  1. Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς και αποκλειστικώς πολιτική
  2. Ο υπογράφων «δήλωση μετανοίας», λαμβάνει και «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων», απαλλασσόμενος από οποιεσδήποτε κατηγορίες.
  3. Ο μη υπογράφων την «δήλωση μετανοίας» φέρει ο ίδιος την ευθύνη της μεταχείρισης που θα του επιφυλάξει το καθεστώς, η οποία κινείται από την φυλάκιση, μέχρι την φίμωση.
Υποτίθεται ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που καταλήγει κατηγορούμενος, οδηγείται στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για κάποιες παράνομες πράξεις που του αποδίδονται. Αντιστοίχως ο ανακριτής προσπαθεί να βρει την αλήθεια, μέσα από στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις, ώστε να σχηματίσει μία πρώτη άποψη περί των γεγονότων.
Και έχουμε και λέμε:
Α) Νικόλαος Κούζηλος: Ουδεμία αναφορά του ονόματός του στην ογκωδέστατη δικογραφία – όνειδος για τον πολιτικό πολιτισμό μας. Κρίθηκε προφυλακιστέος.
Β) Δημήτρης Κουκούτσης: Ουδεμία αναφορά του ονόματός του στην ογκωδέστατη δικογραφία – όνειδος για τον πολιτικό πολιτισμό μας. Προφυλακιστέος στο σπίτι του.
Γ) Μιχαήλ Αρβανίτης: Ουδεμία αναφορά του ονόματός του στην ογκωδέστατη δικογραφία – όνειδος για τον πολιτικό πολιτισμό μας. Φίμωση και απαγόρευση πολιτικής δράσης.
Δ) Ιούδας: Ελεύθερος άνευ όρων.
Οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας, κατόπιν προφανούς εντολής Αντώνη Σαμαρά, ανοίγουν τον δρόμο για όποιον επιθυμεί να ατιμωθεί, να ενταχθεί στο σύστημα και ενδεχομένως να ψηφίσει και τον επόμενο πρόεδρο της δημοκρατίας. Δηλώνεις μία μετάνοια, αποκηρύσσεις τις Ιδέες σου, ατιμώνεσαι και είσαι «ελεύθερος» να φύγεις. Άνευ περιοριστικών όρων.
Όλα αυτά, βεβαίως, θυμίζουν άλλες εποχές, όταν οι κομμουνιστές υπέγραφαν μαζικά «δηλώσεις μετανοίας», προκειμένου να αποφύγουν τις διώξεις. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τις δηλώσεις μετανοίας του περιβόητου Άρη Βελουχιώτη.



Νομίζουν οι εγκάθετοι ότι θα βρουν «σουλτάνες» εντός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλανώνται πλάνην οικτράν!
Έγραφε προφητικά ο Αρχηγός μας στο μήνυμα του στις 17 Μαρτίου: Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να φτιάξουν και σχετική τυποποιημένη δήλωση του τύπου: "αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τον αντισυνταγματικό και εγκληματικό εθνικισμό της Χρυσής Αυγής κλπ."
Και εμείς οι Χρυσαυγίτες ανταπαντούμε με παρρησία: ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!
«Όσοι βαρύ το χάλκεον χέρι του φόβου αισθάνονται, ΝΥΚΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙΝ» μας λέγει ο ποιητής, ο Τυρταίος του νέου Ελληνισμού, Ανδρέας Κάλβος.
Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έχουν αυτή τη στιγμή τον Αρχηγό και τα Αδέρφια μας στις Φυλακές χωρίς να έχουν πράξει τίποτε το παράνομο. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έχουν δύο Αδέρφια στους Ουρανούς να κατευθύνουν με το παράδειγμα τους τον Αγώνα μας. Δεν υπάρχει, λοιπόν, οπισθοχώρηση, δεν υπάρχει συμβιβασμός, δεν υπάρχουν «δηλώσεις μετανοίας», ούτε δηλωσίες πρόθυμοι να υπογράψουν. Δεν υπάρχουν αξιοθρήνητα ανθρωπάκια εδώ πέρα.
Αμετανόητοι! Με τον Αρχηγό μας! Μέχρι την Τελική Νίκη!