"Εγκληματίες" υπάρχουν παντού: Μεγάλη επιτυχία στη διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή και στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μια ακόμη διανομή τροφίμων οργανώθηκε από Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις Άγιες ημέρες της Λαμπρής, τις οποίες, δυστυχώς, εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα περάσουν στερούμενες τα απολύτως απαραίτητα, ελέω μνημονίου. Για μία ακόμη χρονιά, ιδιαίτερα τώρα, που υποτίθεται ότι η χώρα βρήκε την έξοδο προς τις αγορές, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καθίσουν στο γιορτινό τραπέζι σκεπτόμενοι τα προβλήματα επιβίωσης που τους δημιούργησαν οι προδότες του κλεπτοκρατικού τόξου και θα προσευχηθούν στον Θεάνθρωπο για ένα καλύτερο ...

μέλλον.

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου...» ένας ολόκληρος λαός από τη μνημονιακή χούντα. Αλλά η Χρυσή Αυγή, παρά τις παράνομες διώξεις και την αναστολή της κομματικής επιχορήγησης, συνεχίζει και θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους χειμαζόμενους Έλληνες και να αγωνίζεται για να προσφέρει την ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Από τα χείλη εκατοντάδων ανθρώπων ακούγονταν η ευχή «Καλή Ανάσταση», φεύγοντας όλοι τους με ένα χαμόγελο ελπίδας για το ότι όλα όσα τους στέρησαν οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων, τους τα παραχωρούν δωρεάν οι «εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής. Όχι για να τους εξαγοράσουν, αλλά γιατί τα χρήματα αυτά είναι χρήματα από τη δική τους τσέπη κι εκεί πρέπει να καταλήξουν. Αυτό υποσχεθήκαμε ότι θα πράξουμε, αυτό πράττουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, γιατί εμείς ποτέ δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στο έγκλημα του να βλέπουμε έναν ολόκληρο λαό να πεθαίνει, παραμένοντας άπραγοι.
Καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, προέβη στην εξής δήλωση: «Η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη για ακόμη μία φορά το σύνθημα της "τα χρήματα του λαού επιστρέφουν στον ελληνικό λαό". Προβαίνουμε σε μία ακόμη μαζική διανομή τροφίμων προς του άπορους συμπολίτες μας, τους οποίους η χούντα των Σαμαροβενιζέλων με τα μνημόνια, καταδίκασε σε φτώχεια. Ευχόμαστε σε όλον τον ελληνικό λαό καλή Λαμπρή και καλή Ανάσταση»!