Της μίζας το ανάγνωσμα: αγορά άχρηστων σλοβάκικων πυροβόλων με υπογραφή εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ


Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχωρούσε στον εξοπλισμό των Ενόπλων μας Δυνάμεων περιγράφεται με γλαφυρότητα στην περίπτωση του σλοβακικού πυροβόλου Zuzana. Πρωταγωνιστές των απίστευτων σκανδάλων-εγκλημάτων κατά του Ελληνικού Λαού, οι ...
 
συμμετέχοντες στην εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ η οποία κυβερνά μέχρι τούδε και έχει το θράσος να κατηγορεί το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική συμμορία»!
Τον Ιανουάριο του 1998 ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας, Α. Τσοχατζόπουλος επισκέπτεται την Σλοβακία. Στα πλαίσια της επίσκεψης παρίσταται και στην επίδειξη ενός σλοβάκικης κατασκευής πειραματικού πυροβόλου, το οποίο δεν είχε προμηθευτεί ούτε καν ο σλοβάκικος στρατός. Ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών, Γ. Σμπώκος, έχει για το λόγο αυτό ζητήσει να παραβρεθούν στην επίδειξη και δύο αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού. Το ΓΕΣ δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση για αγορά νέων πυροβόλων, εντούτοις αποστέλλει τους δύο αξιωματικούς.
Η επίδειξη μετατρέπεται σε ανεπανάληπτο φιάσκο: «η πρώτη βολή εκτελέστηκε σε βεληνεκές 14.700 μ. ... Από τα προβλεπόμενα τέσσερα βλήματα εβλήθησαν μόνο δύο λόγω βλάβης του πυροβόλου η οποία δεν κατέστη δυνατό να επισκευασθεί στο πεδίο. Τα δύο βλήματα που εβλήθησαν και που έπρεπε να διαρραγούν στο ίδιο σημείο είχαν απόκλιση κατά διεύθυνση 150 μ. και κατά βεληνεκές 200 μ. μακρότερον του στόχου», γράφουν οι αξιωματικοί στην αξιολόγησή τους.
«Εβλήθησαν δύο βλήματα εναντίον στόχου σε απόσταση 500 μέτρων ανεπιτυχώς. Κατόπιν επαναλήφθηκε η διαδικασία όπου εβλήθησαν άλλα τρία βλήματα με αποτέλεσμα να βληθεί ο στόχος από το τελευταίο», παρά ταύτα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, είναι ανένδοτη. Ο καθένας φαντάζεται ποιά είναι η πραγματική αιτία πίσω από αυτή την επιμονή στην αγορά του πυροβόλου.
Αγοράστηκαν λοιπόν 12 πυροβόλα έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων! Και καθώς η στρατιωτική ηγεσία τα έχει αξιολογήσει αρνητικά, αυτά αποστέλλονται στην Κύπρο, χωρίς να έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί.
Αυτή ήταν η «ισχυρή Ελλάδα» του Κώστα Σημίτη, την οποία διαδέχθηκε η «ισχυρή Ελλάδα», των «σεμνών και ταπεινών» υπουργών και συμβούλων του Κώστα Καραμανλή. Τα έργα και οι ημέρες των διεφθαρμένων κυβερνήσεων των εγκληματικών συμμοριών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έρχονται αργά και εν μέρει στο φως, την ίδια ώρα που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της κρατικοδίαιτης δημοσιογραφίας παριστάνουν τους έκπληκτους και εξοργισμένους.
Αυτοί οι ανθέλληνες απατεώνες ολκής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ανάμεσά μας, ενώ ο Αρχηγός και 6 βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος φυλακίζονται επειδή αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι της πολιτικής εξαπάτησης και είπαν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Γι' αυτό ακριβώς, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!