Εμετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ - Θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος ο Ακάλυπτος (Α. Καφετζόπουλος), ο Πανούσης της ΔΗΜΑΡ και κάτι ......


Μετά την συντονισμένη επίθεση από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, τα φερέφωνα των μεγαλοεργολάβων και τα αποκόμματα της αριστεράς στο πόλεμο της λάσπης πήραν σειρά οι ψευτοδιανοούμενοι άνθρωποι του οινοπνεύματος!  ...
 



Η απόλυτη πνευματική κατάπτωση: να θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος ο Ακάλυπτος (Α. Καφετζόπουλος), ο Πανούσης της ΔΗΜΑΡ και κάτι άγνωστοι σκηνοθέτες... Σε λίγο όποιον μιλάει δημόσια κατά της Χρυσής Αυγής θα τον βαφτίζουμε φιλόσοφο και τέρας μορφώσεως!
Στο "αντικειμενικό" ρεπορτάζ της κρατικής  τηλεόρασης, που την πληρώνει ο ελληνικός λαός, στελέχη αριστερών οργανώσεων, βουλευτές μνημονιακών κομμάτων, συγγραφείς της κακιάς ώρας, σκηνοθέτες της συμφοράς, καθηγητές μέλη Mη Kυβερνητικών Oργανώσεων δίνουν ένα ρεσιτάλ ακατάσχετης μπουρδολογίας, κατηγορώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο για τα μαθήματα Ελληνικής Μυθολογίας που έγιναν στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττική.



Δυστυχώς για όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον Αγώνα της σε κάθε μέτωπο είτε ιδεολογικό, είτε πολιτικό για μια  Ελλάδα ισχυρή, περήφανη, ανεξάρτητη με Ελληνική Παιδεία και Ιστορία.