Κρύβεται η κυβέρνηση του Αντωνάκη - Αναρμόδιοι παντού, ευθυνοφοβία και αλληλοκαρφώματα


Στις 12 Φεβρουαρίου ο Συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος, Χρήστος Παππάς, κατέθεσε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών (E.Στυλιανίδης, Α.Μανιτάκης, Ι.Στουρνάρας) με σκοπό να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τον ακριβή αριθμό των αλλοδαπών που ζουν μόνιμα στην πατρώα Γη του. Τα δύο πρώτα Υπουργεία υπέδειξαν ως αρμόδιο να τοποθετηθεί το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο και δεν απάντησε.
Ένα μήνα μετά, στις 12 Μαρτίου, ο Συναγωνιστής ...

 

επανέφερε το ζήτημα με επίκαιρη ερώτηση που απηύθυνε στο Υπουργείο Οικονομικών και ενώ περίμενε την προγραμματισμένη για σήμερα (21/03) συζήτηση της, ενημερώθηκε πως το εν λόγω Υπουργείο τον παραπέμπει στο Υπουργείο Εσωτερικών! Επανακαταθέτουμε σήμερα 21/3 την ερώτηση και περιμένουμε να αποφασίσουν για το ποία αυτού εξοχότητα υπουργός θα απαντήσει (αν τελικά απαντήσει).
Γνωρίζουμε βέβαια πως έχουμε να κάνουμε με ανδρείκελα της Μέρκελ και του κάθε δανειστή - νταβατζή της Ελευθερίας μας. Γνωρίζουμε πως έχουν σκοπό να εκτελέσουν μέχρι κεραίας τις εντολές των αφεντικών τους και να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε μία πολυφυλετική χοάνη ισλαμικού τύπου. Πλέον μάθαμε, με τον πιο επίσημο τρόπο, πως πρόκειται για μία κυβέρνηση ανίκανων ακόμη και να διαχειριστούν το ψέμμα και την υποκρισία τους. Είναι ανίκανοι ακόμα και στη διαχείρηση του ψεύδους τους. Κύριοι της τρικομματικής εθνικής πληγής, είτε ψεύτες είτε ανίκανοι είτε υποκριτές και ευθυνόφοβοι, είστε εχθροί του Λαού και ανεπιθύμητοι. Και να είστε βέβαιοι πως σύντομα ο ελληνικός Λαός θα σας πετάξει στα άχρηστα της Ιστορίας και θα πληροφορηθεί τον ακριβή αριθμό των μεταναστών, όταν αυτοί θα φεύγουν έξω από την Πατρίδα μας. Και τότε δεν θα έχουμε ανάγκη καμία ΕΛ.ΣΤΑΤ. και κανέναν Στουρνάρα!