Φόρεσε το «σκουφάκι» και δήλωσε υπέρμαχος του Ισραήλ ο Ομπάμα

http://216.243.140.220/assets/images/news/obama-israel.jpg
Διίστανται οι απόψεις περί του «τις πταίει» για τις κερδοσκοπικές επιθέσεις που έχουν οδηγήσει στην ύστατη κατάντια τον Ελληνικό Λαό και εσχάτως επιχειρεί εναντίον της Κύπρου, με φόντο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της.
Βέβαια, το διεθνές παίγνιο που διεξάγεται στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου απέχει ...



παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί ως αυστηρά οικονομικό, αφού είναι προφανείς και εμφανείς οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές του επεκτάσεις. Υπάρχει, άλλωστε, και εμφανής σύνδεση μεταξύ των αραβικών «επαναστάσεων», των μαχών που δίνονται στην Συρία εναντίον του καθεστώτος Άσαντ υπό την αιγίδα Τούρκων, Εβραίων και Αμερικανών, της επικείμενης επιθέσεως στο Ιράν και της κερδοσκοπικής επιθέσεως που δέχεται η Μαρτυρική Μεγαλόνησος.
Πολλοί στο ερώτημα «τις πταίει», «ποιος είναι ο ιθύνων νους» και όλα τα συναφή περί της κρίσεως, απαντάνε οι Αμερικανοί. Άλλοι απαντούν η Γερμανία. Η δεύτερη άποψη τείνει να γίνει πλειοψηφική τον τελευταίο καιρό, λαμβάνοντας και τραγελαφικές απολήξεις, δεδομένου και του παρελθόντος της κας Μέρκελ, αλλά και τα παρακάτω που θα παρατεθούν. Κοιτάζοντας ενδελεχώς την περιοχή της Παλαιστίνης και την πρόσφατη ιστορία της, θα δούμε τον εβραϊκό ιμπεριαλισμό να απειλεί με αφανισμό έναν ολόκληρο λαό, χρησιμοποιώντας μάλιστα μεθόδους που θα οδηγούσαν το ΝΑΤΟ σε ένοπλη επέμβαση αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος ο θύτης.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι το περιβόητο μη επιβεβαιωθέν πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, που αποτελεί την αφορμή για όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στις «αραβικές επαναστάσεις» και τις καταγγελίες από πλευράς των διεθνών οργανισμών. Αντιστοίχως το Ισραήλ έχει επιβεβαιωμένα πυρηνικές κεφαλές, των οποίων τον έλεγχο αρνείται συστηματικά με τις πλάτες, βέβαια, των ΗΠΑ, αλλά και της «αντιρατσιστικής» - «αντιφασιστικής» και φιλοσιωνιστικής Γερμανίας.
Τα τελευταία νέα στην όλη υπόθεση αφορούν την επίσκεψη του «πλανητάρχη» στο Ισραήλ, όπου και αποδείχθηκε ποιος κινεί τα νήματα στις μαριονέτες. Ο Ομπάμα λοιπόν, μιλώντας για το συμβολικό επίπεδο των πραγμάτων πήγε στο Ισραήλ και δήλωσε ότι αποτελεί «ιερά υποχρέωση» των ΗΠΑ η υπεράσπιση του Ισραήλ, τόνισε δε ότι η συμμαχία ΗΠΑ και Ισραήλ θα είναι αιώνια. Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις της Μέρκελ, η οποία ντρεπόταν για τα υψηλά επίπεδα «αντισημιτισμού» στην Γερμανία. Επίσης, θα πρέπει να θυμηθούμε την ηγεμονική εμφάνιση των ηγετών του Παγκόσμιου Εβραϊσμού στην Θεσσαλονίκη προ ημερών, και να σκεφτούμε...