Υπό διάλυση η ΝΔ: Χάνει ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους ο Σαμαράς


Έχει παρέλθει πλέον για τη Νέα Δημοκρατία η εποχή κατά την οποία μπορεί να έχανε ένα βουλευτή ή ένα στέλεχος της. Πλέον ο Σαμαράς έχει έρθει σε τέτοια μετωπική σύγκρουση με ολόκληρη την κοινωνία, ώστε να χάνει ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους με την μία.
Χαρακτηριστική περίπτωση περί του λόγου το αληθές είναι η προ μηνών σκηνή απείρου κάλλους...

που διεξήχθη στην συνεδρίαση των Ιατρών της Νέας Δημοκρατίας, όταν το σύνολο της κλαδικής παρέδωσε τις κομματικές του ταυτότητες.
Τώρα έχουμε ένα καινούργιο περιστατικό. Ο λόγος για την παραίτηση Κορκίδη από το κόμμα. Ο εν λόγω είναι πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.
Όταν είδε ότι δεν εξελέγη τότε παραιτήθηκε από το απόκομμα, καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις της ΝΔ ενάντια στους καταστηματάρχες για το περιβόητο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Παρόμοιες καταστάσεις επικρατούν σε ολόκληρη τη Νέα Δημοκρατία, αφού με δεδομένη την καθίζηση του κόμματος, πολλοί βλέπουν ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγούν και έτσι ξεκινάνε τις διεργασίες αποδόμησης του Σαμαρά και του ίδιου του κόμματος.