Σύριζα και Μπόμπολας χέρι - χέρι στην συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής


Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο η λασπολόγηση κατά της Χρυσής Αυγής που δεν μας προξενεί εντύπωση πια. Μετά τα φωτομοντάζ, τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση, έρχεται και η διαστρέβλωση της αλήθειας. Στην προπαγάνδα συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν είναι τυχαίο ότι χέρι - χέρι πηγαίνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ της αριστεράς αλλά και της ...


ψευτοδεξιάς. Από την μια η "Αυγή" του Τσίπρα και από την άλλη ο Ελεύθερος... Ρύπος που ελέγχεται από τον Μπόμπολα. Ως γνωστόν ο «Ελεύθερος Τύπος» εκδίδεται από τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα. Ο Μπόμπολας είναι ταυτόχρονα μεγαλομέτοχος στο Mega, το οποίο τους τελευταίους 6 μήνες και μετά το 7% των εκλογών δεν κάλεσε ούτε μία φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε πολιτική του εκπομπή.




Τελευταίο δείγμα... παραγραφής από τις συγκεκριμένες φυλλάδες ένα σχόλιο (και στις δυο το ίδιο ψέμα) που γράφηκε ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την τοποθέτηση του Στέλιου Σταυρίδη στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία πέρασε με τις ψήφους της μνημονιακής συγκυβέρνησης (ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ). Η Χρυσή Αυγή μάχεται σθεναρά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ και ουδέποτε θα συνηγορούσε σε ένα τέτοιο εθνικό έγκλημα. Το περίεργο είναι πως την είδηση την αναπαρήγαγαν ορθώς ακόμα και ιστοσελίδες που έχουν πάρει εργολαβία την συκοφαντία της Χρυσής Αυγής (newsit, tanea), αλλά τέτοιο μεγαλοπρεπές ψέμα δεν ήταν δυνατό να αναπαράγουν. Για τελευταία φορά ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής επιστρέφεται και ότι θα μας βρουν μπροστά τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας εις βάρος του ελληνικού λαού!