Γιατί δεν διώκεται ο Δένδιας για τις ρατσιστικές του δηλώσεις; - ΒΙΝΤΕΟ


7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι, χωρίς επιβαρυντικά στοιχεία με μόνο τους αδίκημα τις... εμπρηστικές δηλώσεις.
Το γεγονός πως για τους Συναγωνιστές έχει ποινικοποιηθεί ο πολιτικός λόγος και το μόνο τους ...


αδίκημα είναι οι δηλώσεις και οι ομιλίες στη Βουλή επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως στους υπόλοιπους αδίκως και πολιτικά διωκόμενους Συναγωνιστές έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί του κατ΄ οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις του κόμματος.
Το αδίκημα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ότι μιλάνε! Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τους συστημικούς πολιτικούς, υπηρέτες των σιωνιστών και του καθεστώτος.
Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Προ - Πο, Νίκο Δένδια που είχε ενεργό συμμετοχή στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Ο φίλος των μασόνων στις 30 Ιανουαρίου 2014 είχε δηλώσει για τους λαθρομετανάστες αυτολεξεί: "Η ποιότητα, η διαφορά κουλτούρας των μεταναστών που δεχόμαστε εμείς σε σχέση με άλλες χώρες, είναι τραγική. Άλλως αντιμετωπίζει η Σουηδία τον μετανάστη από μια χώρα της πρώην Σοβιετικής ένωσης, ο οποίος έχει ένα μορφωτικό επίπεδο, είναι Ευρωπαίος, κι αλλιώς εμείς που αντιμετωπίζουμε μετανάστες από το Μπαγκλαντές, από το Αφγανιστάν, ανθρώπους που ανήκουν σε μια άλλη κουλτούρα".



Αυτές δεν είναι εμπρηστικές ρατσιστικές δηλώσεις; Όχι μόνο βάζει ταμπέλα ποιότητας σε ανθρώπους, αλλά χαρακτηρίζει μάλιστα τους λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν τραγικής ποιότητας λόγω της εθνικής προέλευσης και μόνο.
Εδώ γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος αμερόληπτος δικαστικός να "μαζέψει" τον Δένδια για προσβολή εθνικής ταυτότητας και ρατσιστικές διακρίσεις;
Γιατί πολύ απλά το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου έχει δημιουργήσει... τραγικής ποιότητας δικαστικούς λειτουργούς!