Η απληστία και εκδικητικότητα ενός ψυχικά διαταραγμένου


Το νέο "φρούτο" της Χρυσαυγειάδας είναι η παραληρηματική κατάθεση ενός πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.
Το εν λόγω άτομο, αν και όποτε παραπεμφθεί η υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και προσέλθει στο δικαστήριο, θα είναι ο καλύτερος μάρτυρας υπεράσπισης, καθώς η ψυχικά ...
 
διαταραγμένη προσωπικότητά του είναι ενδεικτική όλων των ψευδομαρτύρων κατά της Χρυσής Αυγής.
Στην κατάθεσή του, στην οποία δεν έδωσε ούτε ένα επιβαρυντικό στοιχείο, αλλά ήταν όλη από την αρχή μέχρι το τέλος ένα ατέλειωτο παραλήρημα δεν επισημάνθηκαν σκοπίμως κάποια σημαντικά στοιχεία από τα ΜΜΕ, στα οποία διέρρευσε.
Οι απειλές, στις οποίες αναφέρεται, προέρχονται από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει λόγω της επαγγελματικής του και δημόσιας ενασχόλησης με την Χρυσή Αυγή.
Τα μηνύματα και οι παραινέσεις από άτομα του στενού φιλικού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος από την Χρυσή Αυγή ήταν όλα συμβουλευτικά και εμψυχωτικά λόγω των οικογενειακών του προβλημάτων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βουλευτές και στελέχη του κόμματος του έδειξαν έμπρακτα αλληλεγγύη και αυτό μπορεί να στοιχειοθετηθεί με ντοκουμέντα. Ουδείς όμως αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Πριν την απόλυσή του από το τμήμα των επιστημονικών συνεργατών, όταν η ασυνέπεια και τα βαριά του ψυχολογικά προβλήματα καθιστούσαν την συνέχιση της απασχόλησής του αδύνατη, είχε προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο με υπάλληλο της Βουλής. Είχε επιτεθεί σε έναν κουρέα, επειδή θεώρησε ότι απειλήθηκε η ζωή του με την κουρευτική μηχανή! Μάλιστα του επιτέθηκε φραστικά, βρίζοντας τον χυδαία και επιχείρησε να τον χτυπήσει. Τελικά έφυγε από το κουρείο δίχως να πληρώσει. Ο μόνος λόγος που δεν έγινε αναφορά για το εν λόγω περιστατικό, ήταν επειδή πάλι μεσολάβησαν στελέχη του κόμματος για να μην γίνει θέμα και χάσει την δουλειά του.
Στην κατάθεσή του αναφέρεται σε μια δικιά του υπόθεση μοιχείας, την οποία μέσα στο παραλήρημά του επιχειρεί να την χρεώσει στο κόμμα, προφασιζόμενος πως του την είχαν στήσει για να τον εκβιάζουν! Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση ανθρώπου με βαριά ψυχολογικά προβλήματα, παραδόπιστου, που πάσχει από μανία καταδίωξης.
Τέλος, ο βασικός λόγος της εμφάνισής του ως "μάρτυρα κατηγορίας" 6 μήνες μετά την απόλυσή του από το κόμμα και ενώ στην αρχή συμμετείχε ενεργά στις διαμαρτυρίες κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων, είναι προϊόν εκδικητικότητας για το γεγονός πως εκδιώχθηκε από το τμήμα των επιστημονικών συνεργατών.
Και τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα της διαταραγμένης προσωπικότητας του εν λόγω ατόμου, που το τελευταίο διάστημα τα συμπτώματα ήταν εμφανή