Ακόμα δεν τους έβγαλες τις κουκούλες Αντωνάκη ;

Θα ξεκινήσω το παρόν κείμενο θέτοντας ένα ερώτημα, με αφορμή τη διαμάχη ΝΔ-Σύριζα για τα επεισόδια και τους κουκουλοφόρους. 
Τον Δεκέμβριο του 2008 που καιγόταν για μέρες ολόκληρη η Αθήνα, ποιος ήταν κυβέρνηση;  
Ο Πάκης Παυλόπουλος δεν ήταν ο υπουργός εσωτερικών που έδωσε τις κατάπτυστες εντολές περί… «αμυντικής αστυνομίας» και παρέδωσε την πρωτεύουσα στις ορδές των κουκουλοφόρων και των λαθρομεταναστών; ...





Η θλιβερή παράταξη της ΝΔ τι έκανε την περίοδο εκείνη, που η χώρα είχε μετατραπεί σε γήπεδο και ουσιαστικά δεν υπήρχε κυβέρνηση;
Θυμήθηκε σήμερα τα Δεκεμβριανά του ’08 ο Σαμαράς μπας και ξυπνήσει τα «δεξιά αντανακλαστικά» της κομματικής του βάσης. 
Μέχρι και οι Συριζαίοι τον πήρανε χαμπάρι και δεν μπήκαν στη διαδικασία να του απαντήσουν. Πράγματι ο Σύριζα είχε καλύψει πολιτικά τα τότε θλιβερά και ανθελληνικά επεισόδια, δεν τα είχε όμως - σε καμία περίπτωση - οργανώσει.  
Η υπόθεση «Δεκέμβριος 2008» είναι πολύ βρώμικη, όπως και η υπόθεση Μαρφίν, γύρω από την οποία τηρείται ακόμη και σήμερα νεκρική σιγή.  
Ας αφήσει τις ανακοινώσεις η ΝΔ και ας συλλάβει τους δράστες αυτού του εγκλήματος, αλλιώς να παραδεχθεί την ανυπαρξία της και να σηκωθεί να φύγει. Η χώρα έχει ανάγκη από μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα επιβάλλει την τήρηση του Νόμου και θα την απαλλάξει από τους κουκουλοφόρους.
Το πιο αστείο τμήμα της ανακοίνωσης της ΝΔ είναι το εξής: «Οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο». Εδώ γίνεται αναφορά στις πρόσφατες ενέργειες βουλευτών του Σύριζα, οι οποίοι φωτογράφησαν και στοχοποίησαν αστυνομικούς.  
Πρόκειται για ξεκάθαρα ποινικά αδικήματα, για τα οποία δεν ασκήθηκε καμία δίωξη, δεν έγινε καμία άρση ασυλίας.  
Επομένως Αντωνάκη άσε τις κλάψες και κοίτα να εφαρμόσεις τον Νόμο. Και αν δεν μπορείς και το άθλημα σου φαίνεται σκληρό, παραδέξου ότι κάνουνε κουμάντο τα παρτάλια της αριστεράς και απάλλαξε τη χώρα από την παρουσία σου…
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!