Παπαδημούλης: «Όπου υπάρχει β’ γύρος με ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή εμείς μονοκούκι ΚΚΕ»


Είναι τόσο μεγάλη η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον πολιτικό στίβο ώστε για χάρη της να ξεχνιούνται και τα χρόνια «μίση» που ταλανίζουν τους αντιπάλους της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, κατόρθωσε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να τείνει  “χείρα φιλίας” με το ΚΚΕ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Συγκεκριμένα, ο πάμπλουτος «πολιτικός  του twitter» Δημήτρης Παπαδημούλης απαντώντας στις ασυναρτησίες της Κανέλη σε κάποια πρωινή εκπομπή είπε ότι «Στην λάσπη της Λ. Κανέλη, ...
 
απαντούμε: Αν και όπου υπάρξει β’ γύρος, μεταξύ Κ.Κ.Ε. και Ν.Δ. ή Χ.Α., εμείς  “μονοκούκι” Κ.Κ.Ε. Μπορεί το Κ.Κ.Ε. να πει το ίδιο;»
Αντιλαμβανόμαστε από τα λεγόμενα του Παπαδημούλη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκείνη η οποία γεφυρώνει το μακροχρόνιο χάσμα μεταξύ των “ορθόδοξων” μπολσεβίκων του Κ.Κ.Ε. και της “ροζ” καρικατούρας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παπαδημούλης έχει ξεχάσει μάλλον την εποχή εκείνη όπου σε τηλεοπτική εκπομπή ο τότε βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Σκυλάκος του είπε «για τους λιποτάκτες του εργατικού κινήματος επιφυλάσσουμε ειδική μεταχείριση», με αποτέλεσμα ο συριζαίος βουλευτής να ωρύεται έντρομος «να μας πει αμέσως ο κύριος Σκυλάκος τι ακριβώς εννοεί», ενώ ο Σκυλάκος με ύφος το οποίο έλεγε πολλά τον ειρωνευόταν λέγοντας «καλά… καλά…»
Από εκεί και πέρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την ολοένα και αυξανόμενη απήχησή της στον Ελληνικό Λαό, θα ξεσκεπάσει τις διάφορες «ύαινες» του πολιτικού κατεστημένου αναγκάζοντάς τες να συνεργαστούν εναντίον μας, αποδεικνύοντας πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Γιώργος Μάστορας