Σθεναρή αντίσταση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην εθνική προδοσία: "Προδότης" και "φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών" ο Καμμένος


Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, η μόνη φωνή της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο εθνοπροδοτικό κατεστημένο ύψωσαν και πάλι τους τόνους, λέγοντας την Αλήθεια μέσα στο ...
κ(υ)νοβούλιο της διαφθοράς και της σαπίλας.
Σήμερα το πρωί ο υποτελής στην διεθνή τοκογλυφία Καμμένος συγκάλεσε την Επιτροπή Άμυνας ζητώντας την σύμπραξη της βουλής στο νέο εθνικό έγκλημα της συμμορίας Σύριζα-Ανέλ: ανοίγουν νέες κερκόπορτες στο Αιγαίο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία σε τούρκους και νατοϊκούς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πήρε τον λόγο και έθεσε καυτά και καίρια ερωτήματα στον συνεταίρο του Τσίπρα. Ο Καμμένος, αδυνατώντας να μας αντιμετωπίσει με επιχειρήματα, αποχώρησε από την αίθουσα παραληρώντας.
Ο Χρήστος Παππάς του απάντησε αποκαλώντας τον "προδότη" και "φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών". Την ίδια ώρα όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενώθηκε και επιτέθηκε φραστικά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να λάβει απαντήσεις με τον πρέποντα τρόπο.
Στο σημείο εκείνο επενέβη η φρουρά της βουλής και περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί κατέλαβαν τα έδρανα ανάμεσα στους τρεις βουλευτές μας και καμιά πενηνταριά υπαλλήλους του αντισυνταγματικού τόξου και η επιτροπή διεκόπη οριστικά.
Λίγο αργότερα, η φρουρά της βουλής μας κοινοποίησε απόφαση του προέδρου, με την οποία οι βουλευτές μας... "αποβάλλονταν" από την εν λόγω επιτροπή (λες και είμαστε στο γυμνάσιο και μας ρίχνει αποβολή ο διευθυντής για ανάρμοστη συμπεριφορά)!
Το αντισυνταγματικό τόξο βρίσκεται σε πανικό και όλα τα αποκόμματα που το συναποτελούν έχουν ενωθεί εντελώς ξεδιάντροπα σε βάρος της μόνης δύναμης που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της χώρας.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!