ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Πειραιά, Χανιά, Ηράκλειο, Ανατολική Αττική


Μία εβδομάδα μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ των Ιμίων και για ένα ακόμα Σάββατο οι Εθνικιστές της Τ.Ο. Πειραιώς βρέθηκαν στο γνώριμο γι' αυτούς περιβάλλον όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού, στο περιβάλλον όπου ...

ανδρωθήκαμε και εκεί όπου διεξάγεται ο Πολιτικός Αγώνας: ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου μια πολυπληθής ομάδα με επικεφαλής τον υποψήφιο του Κινήματός μας για την δημαρχία της πόλης Νικόλαο Κούζηλο αποτελούμενη από 50 και πλέον Χρυσαυγιτών περιόδευσε στο μεγαλύτερο μέρος του Πειραιά για περισσότερες από δύο ώρες σε μια μεγάλη ενημερωτική πολιτική δράση.
 
Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Χανιά, Ηράκλειο, Ανατολική Αττική


Οι Συναγωνιστές κάλυψαν τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης όπως η Πλ. Κοραή, η Σωτήρος Διός,  Γρ. Λαμπράκη,  Τσαμαδού,  Γούναρη,  Ηλεκτρικός Σταθμός,  Δημοτικό Θέατρο και πολλούς άλλους, μοιράζοντας έναν τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος για μια Ελλάδα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και με αληθινή Λαϊκή Κυριαρχία.
Το Κίνημά μας γιγαντώνεται συνεχώς και αυτό δεν είναι μια απλή λογιστική διατύπωση αριθμών αλλά μία υπαρκτή πραγματικότητα η οποία διατρανώνεται συνεχώς κάθε φορά που βγαίνουμε στον δρόμο, δίπλα στον Έλληνα πολίτη, αφού γινόμαστε δεκτοί με χειροκροτήματα και επευφημίες. Ισχυρή απόδειξη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει πετύχει μία περίλαμπρη ΝΙΚΗ αφού έχει καταφέρει να εξυψώσει το Πατριωτικό Αίσθημα των συμπατριωτών μας και να κατέχει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων που μας έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη!


Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον βουλευτή Α' Πειραιά και Υπ. Δήμαρχο Πειραιά Νικόλαο Κούζηλο.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Καρυτιανός Παναγιώτης, αφ' ενός μεν για να προλογίσει την ομιλία του βουλευτή μας, αφ' ετέρου δε και σημαντικότερου, για να αναγνώσει την επιστολή που απέστειλαν οι Συναγωνιστές από τα κελιά της Τιμής όπου βρίσκονται άδικα και παράνομα προφυλακισμένοι. Η ανάγνωση της έγινε δεκτή με πλήθος χειροκροτημάτων και εν μέσω ψυχικής ανάτασης αφού μας καλούσε  να παραμείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας.

Ο Συναγωνιστής και κύριος ομιλητής της βραδιάς Νικόλαος Κούζηλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του καθόρισε το πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που συνοψίζεται στο να καταστούν οι Δήμοι Ισχυροί, Αυτοδύναμοι, με Πολιτικό Έργο. Πρωταρχικός και βασικός στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή με την ονομασία Εθνική Αυγή για την Τοπική Περιφέρεια, όταν λάβει στα χέρια της τους μεγαλύτερους Δήμους της επικράτειας είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ!
Συγκεκριμένα και πάνω σε αυτόν τον τομέα, ο υποψήφιος για την δημαρχία του Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Δήμο μας πως πρώτο μέλημα όταν αναλάβουμε την δημαρχία θα είναι να προβούμε σε λογιστικό έλεγχο ώστε να εξακριβώσουμε ποιοι, πότε και πως χρέωσαν τον Δήμο με το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ και να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.
Συνεχίζοντας, ανέφερε πως θα υπάρξει μεθοδική εκμετάλλευση των παραγωγικών δυνατοτήτων του Δήμου προς εξυπηρέτηση της Λαϊκής Κοινότητας και αναπτυξιακό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο προς όφελος των πολιτών και την ανάδειξη του Δήμου.
Κλείνοντας την ομιλία τους οι Συναγωνιστές κατέδειξαν με καυστικό τρόπο τα προβλήματα του Πειραιά τα οποία σταδιακά θα λυθούν με ισχυρή πολιτική βούληση, θέληση και επιμονή, όπως είναι τα φαινόμενα εγκατάλειψης που παρατηρούνται, η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, το ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, η ανεργία, οι άστεγοι, η έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας και η αύξηση του παρεμπόριου και πολλά άλλα.
Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος και απαντήθηκαν πολλές απορίες των παρευρισκομένων, ενώ ως είθισται όλοι σε στάση προσοχής, κλείσαμε την βραδιά απαγγέλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805



Τ.Ο Χανίων: Ομιλίες και διανομή φυλλαδίων

Πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες στο γραφείο της Τ.Ο Χανίων όπου για άλλη μια φορά ήταν κατάμεστο από δεκάδες φίλους της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε διανομή φυλλαδίων στην πόλη των Χανίων από κλιμάκιο συναγωνιστών.
ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00



Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

Άπλετο φως στα γεγονότα των Ιμίων, στα παρασκήνια των συμβάντων και στην επίδρασή τους στη διαμόρφωση νέων γεωπολιτικών δεδομένων εις βάρος της χώρας μας, έριξε με την ομιλία του χθες Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο συναγωνιστής Γιώργης Σπυρόπουλος, παρουσία δεκάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, που συνεχίζει αμείωτα τις εντός και εκτός γραφείων πολιτικές δράσεις της για την αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00



Ομιλία στην  Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 06-02-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Παπαγεωργίου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις συνεχείς διώξεις που υφίσταται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα παντοιοτρόπως. Διώξεις που μοναδικό σκοπό έχουν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων, να απαγορεύσουν την διάδοση της Αλήθειας, να φιμώσουν την Εθνική Αφυπνιστική Φωνή.  Βέβαια, επειδή αντιλαμβάνονται ότι το εκπονηθέν σχέδιο εξόντωσης που εφαρμόζουν οι ασπάλακες εντολοδόχοι βορειοευρωπαικών και υπερατλαντικών κέντρων αποφάσεων δεν ευοδώνεται, προχωρούν στην δοκιμασμένη συνταγή της διασποράς δήθεν «αποσχιστικών τάσεων» στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με προφανή στόχο να καλλιεργήσουν κλίμα αμφισβήτησης, να διασπάσουν το αρραγές μέτωπο των Χρυσαυγιτών, να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών στο Εθνικιστικό Κίνημα και να προσπαθήσουν να «μαντρώσουν» στις άθλιες πολιτικές τους στάνες όσους περισσότερους αφελείς, αδύναμους ή αναποφάσιστους ψηφοφόρους μπορούν!
Τι θα επιτύχουν;  Απάντηση στο ερώτημα δίδεται από τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, έτσι όπως αυτά αποτυπώνονται όχι μόνο στις κρυφές δημοσκοπήσεις που προκαλούν ίλιγγο στους αρνησιπάτριδες αμερικανο-γερμανοτραφείς υποψήφιους λακέδες που στριμώχνονται περιχαρείς ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη «ευαγών» σιωνιστικών ιδρυμάτων εκλιπαρώντας για μία φωτογραφία, αλλά ακόμα και από αυτές τις στημένες, «κατά παραγγελίαν» δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν χαλκευμένα μεν, υψηλά δε, εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής!  Οι κατασκευασμένες δε «αποσχιστικές τάσεις» στελεχών του Κινήματος προκαλούν όχι μόνο τον γέλωτα κάθε Έλληνα, αλλά απαντώνται από την συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, την αδιάσπαστη συνοχή, το ατσάλινο Φρόνημα και την δεδηλωμένη Πίστη στον Αρχηγό και Οδηγό του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο από ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα μέλη και τα στελέχη του Λαικού Συνδέσμου.

Μετά το τέλος της ομιλίας, 50 και πλέον Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή, «όργωσαν» τους δρόμους της Αρτέμιδας μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και φυλλάδια για τις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής! Η συγκινητική υποδοχή που μας επιφυλάσσουν ΠΑΝΤΑ οι δημότες και τα άκρως ευμενή σχόλια ειδικά των επαγγελματιών στους χώρους εργασίας που επισκεφθήκαμε, κατέδειξαν με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι ο καιρός της κοροϊδίας των Ελλήνων από ένα σάπιο κλεπτοκρατικό σύστημα παρέρχεται οριστικά και αμετάκλητα, για να ξημερώσει Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 - 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718