Οι προπαγανδιστές της Χούντας Σαμαρά ψεύδονται και αποσιωπούν την επίθεση των ΜΑΤ στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Το ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής θα υποχρέωνε τα κόμματα-συμμορίες του κλεπτοκρατικού τόξου να αφήσουν κατά μέρος τις επικοινωνιακές αθλιότητες των υποτιθέμενων πολιτικών και ιδεολογικών τους συγκρούσεων, αποτελεί μια περιφανή Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ...

διαλύοντας το μύθο των πολιτικών αντιθέσεων αριστεράς και δεξιάς, ήταν ένα γεγονός αναμενόμενο και αναπόφευκτο.
Το ότι όμως θα υποχρέωνε η Χρυσή Αυγή τους αριστερούς απατεώνες, τους «επαναστάτες» εκ του ασφαλούς και της καθεστωτικής ασυλίας, τους ευαίσθητους, «ανθρωπιστές» και «δημοκράτες» δημοσιογράφους με τις μαρξιστικές πεποιθήσεις και τις μυθικές περιουσίες να υπερασπίζονται τα ΜΑΤ, αποτελεί ένα πραγματικό θρίαμβο, ανεπανάληπτο στη μεταπολιτευτική ιστορία!
Την Παρασκευή 4 Ιουλίου έξω από το Εφετείο, οι άνδρες των ΜΑΤ κατ' εντολή υψηλά ιστάμενων πολιτικών προσώπων, εξαπέλυσαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση σε βάρος μιας ειρηνικής συγκέντρωσης συμπαράστασης στον Αρχηγό και στους πολιτικά διωκόμενους, έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Επίθεση σε μια συγκέντρωση, στην οποία υπήρχε πλήθος ανθρώπων μεγάλης ηλικίας, γυναικών και παιδιών.
Παρά ταύτα, ορισμένοι πραιτοριανοί της αντεθνικής Χούντας Σαμαρά δεν δίστασαν να στραφούν με λύσσα εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών. Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, οφείλεται αναμφισβήτητα στην άμεση επέμβαση συναγωνιστών, η οποία οδήγησε στην αποκλιμάκωση της έντασης και στην συνέχιση του ειρηνικού χαρακτήρα της συγκεντρώσεως.
Προς δημιουργία εντυπώσεων, οι χρήσιμοι ρουφιάνοι του συστήματος, οι κατ' εξοχήν πραίτορες του Καθεστώτος της διαφθοράς και της σαπίλας, προσπαθούν να μεγαλοποιήσουν τα γεγονότα δίνοντας μια ευφάνταστη πλην ανύπαρκτη δραματική διάσταση. Εντός αυτού του πλαισίου «αντικειμενικής» ενημέρωσης, οι εργολάβοι της αντι-εθνικιστικής προπαγάνδας συκοφαντίας και μίσους, εκδήλωσαν τα συμπλέγματά τους κατά τρόπο απίθανο: συμπαρίστανται με συμπονετικό μάλιστα ύφος στους άνδρες των ΜΑΤ, σ' αυτούς δηλαδή που μέχρι χθες χαρακτήριζαν απαξιωτικά «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους»!
Τα συμπαθή μαρξιστοειδή της δημοσιογραφίας, τα οποία μιλούν «για πρωτοφανή αστυνομική βία» και «δολοφονικές αστυνομικές επιθέσεις» κάθε φορά που η αριστερίστικη ασυδοσία προσκρούει στην εφαρμογή του Νόμου και στην αποκατάσταση της τάξης, γράφουν για τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής: «Εκείνη την ημέρα είχαν υπάρξει σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους χρυσαυγίτες και τους άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπαθούσαν να απωθήσουν τους οπαδούς του κόμματος και βουλευτές από το να πλησιάσουν στο Εφετείο, όπου θα απολογούνταν οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές». Ψεύδη ασύστολα από τους επαγγελματίες του είδους. Η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, βαφτίζεται «προσπάθεια απώθησης» οπαδών και βουλευτών του κόμματος για τις ανάγκες του καθεστωτικού ρεπορτάζ.
Η επόμενη φράση που χρησιμοποιούν σε ένα δημοσίευμα το οποίο θα πρέπει να διδάσκεται σε επίδοξους ρουφιάνους της ενημέρωσης, ξεπερνά σε γραφικότητα ακόμη και τα πλέον κωμικοτραγικά δημοσιεύματα της σοβιετικής Πράβντα: «φαίνεται ξεκάθαρα πως οπαδοί της Χρυσής Αυγής με πρωτοφανή μανία χτυπούν τους άντρες των ΜΑΤ με όποιον τρόπο βρουν»!
Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να μην αναρωτιούνται αν το δημοσίευμα γράφτηκε από δημοσιογράφο ή από τον αστυνομικό που εξαπέλυσε κατόπιν άνωθεν εντολής με τη φυσούνα τα χημικά προς τους συγκεντρωμένους. Άλλωστε και οι δύο, υπηρετούν πιστά και υπάκουα την αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, για λίγα ευρώ ο ένας ή για χιλιάδες οι δημοσιογράφοι, δεν έχει σημασία.
Εν κατακλείδι, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Κάποιες όμως, αμείβονται πλουσιοπάροχα από τη Δικτατορία των Διεφθαρμένων!

Ευάγγελος Καρακώστας