Τα σκοπιανά ΜΜΕ βρίζουν και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή επειδη οι ευρωβουλευτές της ακυρώνουν την ένταξιακή τους πορεία στη Ε.Ε.


Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, που ξεχνούν οριστικά το όνομα της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην χώρα των Σκοπίων η συμμετοχή του Αντιστράτηγου ε.α. Επιτήδειου Γεώργιου, Ευρωβουλευτή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, στην Επιτροπή ...

Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σε αντίστοιχα άρθρα τους στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι Σκοπιανές εφημερίδες Independent και KURIR, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του. Αντιλαμβάνονται ότι, η ένταξή τους στην ΕΕ, απομακρύνεται πλέον, όσο επιμένουν στην χρήση του ονόματος "Μακεδονία" για τον προσδιορισμό της Χώρας τους.



Η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Ευρωπαϊκά δρώμενα και η συμμετοχή της στις αποφάσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που επηρεάζουν άμεσα και σημαντικά την Χώρα μας σε Εθνικά θέματα δείχνει ότι, η προσπάθεια της Σαμαρο-Βενιζελικής Κυβέρνησης να παύσει τη φωνή της Χρυσής Αυγής έχει πέσει στο κενό.
Όσο και αν προσπαθεί η Κυβέρνηση της μειοψηφίας να εξουδετερώσει και με υποχθόνιους τρόπους να υπονομεύσει την υπόσταση του Λαϊκού Συνδέσμου, η φωνή του θα ακούγεται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση δυνατή, ξεκάθαρη και προπάντων πατριωτική.
Τα Εθνικά θέματα θα είναι πάντα πρώτα στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής και σε αυτά δεν γίνονται υποχωρήσεις.



ΥΓ. Στα ρεπορτάζ των σκοπιανικών μέσων επισημαίνεται πως "πριν κάποια χρόνια οι στρατιώτες του Στρατηγού Επιτήδειου τραγουδούσαν ότι... θα ράψουν τα ρούχα τους από δέρματα γυφτοσκοπιανών".