Ισραηλινοί έκαψαν ζωντανό νεαρό Παλαιστίνιο - Χάος στη Μέση Ανατολή


Εβραίοι εξτρεμιστές, είναι κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες της φρικτής δολοφονίας νεαρού Παλαιστινίου, ως αντίποινα για την απαγωγή και δολοφονία τριών εβραίων εφήβων. Η δολοφονία του Μοχάμεντ Αμπού Χντέιρ συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μετά από τις επίσημες ...

διακηρύξεις ισραηλινών αξιωματούχων πως θα εκδικηθούν για το θάνατο τριών εβραίων εφήβων.
Η νεκροψία στο πτώμα του 16χρονου Παλαιστινίου από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, έδειξε πως το θύμα κάηκε ζωντανό από τους απαγωγείς του. Η είδηση προκάλεσε την δικαιολογημένη οργή των Παλαιστινίων που ξεχύθηκαν στους δρόμους πολλών πόλεων και συγκρούστηκαν με δυνάμεις του σιωνιστικού στρατού κατοχής.
Η απαγωγή και δολοφονία τριών ισραηλινών οδήγησε σε οργισμένες αντιδράσεις από την ισραηλινή πλευρά και μάλιστα από υψηλόβαθμα στελέχη της ισραηλινής κυβέρνησης. Οι σιωνιστές ισχυρίζονται πως οι αντιδράσεις αυτές είναι δικαιολογημένες, υπό μορφή αντιποίνων. Εντούτοις η διεθνής κοινότητα σιωπά εκκωφαντικά μπρος στην σφαγή η οποία συντελείται εις βάρος του Παλαιστινιακού Λαού. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε την δολοφονία δύο παλαιστίνιων έφηβων από ισραηλινά πυρά, προτού ακόμα επισημοποιηθεί η απαγωγή και δολοφονία των 3 νεαρών εβραίων.
Φανταστείτε να αντιδρούσαν κατά τον ίδιο τρόπο Έλληνες, μετά από τις δεκάδες δολοφονίες συμπατριωτών μας από αλλοεθνείς εγκληματίες. Στη Μέση Ανατολή όμως, το σιωνιστικό κράτος είναι υπεράνω κριτικής και απολαμβάνει μια σκανδαλώδη ασυλία, η οποία περιφρονεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.