Τα σχέδια της Τουρκίας και του Ερντογάν για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης


Η ακραία ισλαμοποίηση της Τουρκίας επί των ημερών του Ερντογάν συνεχίζεται με ταχύτατους και αμείωτους ρυθμούς. Η σημερινή Τουρκία έχει περισσότερα τεμένη απ’ ότι είχε στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επί πρωθυπουργίας Ερντογάν χτίστηκαν στην Τουρκία πάνω από ...

15.000 τεμένη και ιεροδιδασκαλεία.
Ο Ερντογάν δεν κρύβει την βαθειά του πίστη και προσήλωση στον ισλαμισμό και την απέχθειά του στις αρχές της δυτικής δημοκρατίας. Απερίφραστα έχει δηλώσει στο παρελθόν τα εξής: «Η δημοκρατία είναι ένα όχημα στο οποίο ανεβαίνουμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Τα τεμένη είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί του Ισλάμ οι στρατιώτες μας». Με αυτά τα λόγια ο Ερντογάν ουσιαστικά αποκάλυψε την πλήρη αντιδημοκρατική του υπόσταση, πράγμα που ουδόλως μας ενδιαφέρει, αλλά ταυτόχρονα αποκάλυψε και τα σχέδιά του για την κατάκτηση και τον εξισλαμισμό της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Παρ’ όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές του αντιλήψεις ο Ερντογάν εξακολουθεί να είναι εταίρος του ΝΑΤΟ, να είναι συνομιλητής των ευρωπαίων ηγετών και η χώρα του να επιδιώκει την ένταξη της στην ΕΕ, αφού η ψοφοδεής νομενκλατούρα της Ευρώπης κλείνει τα μάτια, αυτιά και στόμα, όπως οι τρεις γνωστοί χιμπατζήδες, σε όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας.
Η Τουρκία, ο Ερντογάν και όλοι οι πολιτικοί ιθύνοντες αυτής της χώρας δεν κρύβουν τις προθέσεις τους για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης. Ο πολιτικός αντίπαλος του Ερντογάν ο Ερμπακάν έχει δηλώσει τα εξής: «Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι που έχουν καταφύγει στην Ευρώπη το έκαναν για να βγάλουν λεφτά. Ο Αλλάχ όμως έχει διαφορετικό σχέδιο. Ήρθαμε στην Ευρώπη για να καταλάβουμε την εξουσία, αν αυτό γίνει με αιματοχυσία ή χωρίς παραμένει ερώτημα».
Όλοι οι Ευρωπαίοι και ιδιαίτερα οι Έλληνες πολιτικάντηδες θα πρέπει να αναρωτηθούν τι άλλο πρέπει να δηλώσουν οι Τούρκοι για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο της ηλιθιότητας και πολυπολιτισμικότητας τους. Επειδή δεν πιστεύουμε ότι είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να νομίζουν ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης και φιλίας, όπως π.χ. διατυμπανίζεται από τους ισλαμολάγνους Μπουτάρη και Καμίνη, τότε το μόνο που μας απομένει να πιστέψουμε για αυτούς, βλέποντας τις ενέργειες τους για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με προδότες της πατρίδας και του Ελληνισμού.
Ας θυμίσουμε σε αυτούς τους προδότες πολιτικάντηδες τα λόγια ενός εχθρού του Έθνους μας, του Κεμάλ Ατατούρκ, για το Ισλάμ: «Αυτή η χωριάτικη θρησκεία ενός πολεμοχαρούς παιδόφιλου είναι το χειρότερο αναχρονιστικό βάρος για το τουρκικό έθνος».
Για αυτή την χειρότερη αναχρονιστική και επικίνδυνη θρησκεία οι πολιτικάντηδες θέλουν να χτίσουν τέμενος στην Αθήνα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα το επιτρέψει!