ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΔΡ. ΓΟΥΑΤΣΟΝ

Γράφει ο Τάσος Λαμπρούσης
 Το 2012 διεξαγόταν συνέδριο Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο  Πατρών με εξέχοντα ομιλητή τον Δρ. Τζέιμς Γουάτσον ( Dr. JamesWatson).  Ο  Αμερικανός  δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος στη διεθνή  επιστημονική κοινότητα αλλά ένας διεθνούς φήμης βιολόγος-γενετιστής, αφού έχει τιμηθεί με το...

Νόμπελ  Ιατρικής για την ανακάλυψη της μοριακής δομής του DNA.
Αυτό βέβαια ουδόλως απασχόλησε τα ανθρωποειδή της Αριστεράς , τα οποία ακολούθησαν το μοναδικό δρόμο που γνωρίζουν, εκείνον  της βίας. Οι αναρχικοί τραμπούκοι την ώρα της ομιλίας του καθηγητή  εισέβαλαν στην αίθουσα  εκδηλώσεων,  φωνάζοντας  το  εξωφρενικό  και συνάμα γελοίο σύνθημα «η Γενετική είναι επιστήμη των ναζιστών » !
Στη συνέχεια κάποιοι εξ αυτών κραδαίνοντας καδρόνια (κλασικά) ανέβηκαν στο βήμα και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Δρ. Γουάτσον. Επιτέθηκαν με καδρόνια σε έναν άνθρωπο 80 ετών !Ευτυχώς γλιτώσαμε το διεθνή διασυρμό, αφού μπήκαν στη μέση παρευρισκόμενοι φοιτητές και καθηγητές για να προστατεύσουν τον νομπελίστα γενετιστή από την αλητεία των αναρχικών.
Μετά από 2 χρόνια οι δράστες της επίθεσης καταδικάστηκαν σε 13 μήνες ο ένας με αναστολή όμως και σε 4 μήνες ο δεύτερος, επίσης με αναστολή. Φυσικά ούτε λόγος για φυλάκιση αφού αυτά γίνονται μόνο σε όσους εμπλέκονται με το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Βέβαια δεν θα ακολουθήσουν ούτε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από πανεπιστημιακά ιδρύματα, ούτε από κόμματα ούτε  διαδηλώσεις θα γίνουν,ούτε «κινήσεις», ούτε καν τα ονόματα των δραστών δεν θα δημοσιοποιηθούν.
Η καταδίκη έρχεται ταυτόχρονα με την άνανδρη επίθεση  αναρχοαριστερών εναντίον του καθηγητή Μαραντζίδη στη Θεσσαλονίκη. Μιας επίθεσης που είναι πολύ συνηθισμένη προς όποιους πανεπιστημιακούς δεν «αναγνωρίζουν το μεγαλείο της Αριστεράς». Τέλος φαίνεται ότι είναι νέα μόδα στα ΜΜΕ , όταν οι δράστες τέτοιων θρασύδειλων επιθέσεων είναι αναρχοαριστεροί, η πολιτική τους ταυτότητα να αποσιωπάται, να μην κατονομάζεται και να προσδιορίζονται απλά ως « νεαροί».