Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: «Δημοσκοπήσεις, χειραγώγηση ποσοστών όπως… χειραγώγηση μετοχών»


Σημεία και τέρατα στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και μαζί με αυτά και αλλαγή του νόμου να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις μέχρι την τελευταία ημέρα πριν τις κάλπες.
Ανάμεσα στα σημεία και τα τέρατα, κόμματα (Made in Media) από το πουθενά να παίρνουν ποσοστά υψηλά και επίσης να αποκρύπτεται επιμελώς η κατακόρυφη πτώση της Νέας Δημοκρατίας.
Οι "νταβατζήδες" κάνουν παιχνίδι φανερά βρωμικό με σκοπό να συντηρήσουν τους ...
 
νεκροζώντανους της μνημονιακής χούντας, που καταρρέουν.
Δεν θα μπορούσε βεβαίως ανάμεσα στα "ευρήματα" των δημοσκοπήσεων των ΜΜΕ του καθεστώτος να λείπει και η… πτώση (!) της Χρυσής Αυγής. "Κονταίνει η Χρυσή Αυγή" έγραφε το πρωτοσέλιδό του το "ΒΗΜΑ" του καθεστώτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Την ίδια περίοδο που η Χρυσή Αυγή κατ' αυτούς "πέφτει", σε ολόκληρη την Ελλάδα το Κίνημά μας πραγματοποιεί μεγάλες συγκεντρώσεις και ανακοινώνει ψηφοδέλτια στις περιφέρειες ΟΛΗΣ της χώρας. Το ρεύμα προς την Χρυσή Αυγή είναι καταφανώς ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ από αυτό των εκλογών του 2012 και όμως "πέφτει".
Κάποιοι, όχι τυχαία, πιστεύουν ότι χειραγωγώντας τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων θα χειραγωγήσουν και τις ψήφους. Πιστεύουν ότι το ίδιο κόλπο που έκαναν στο Χρηματιστήριο το 1999 θα "πιάσει" και στις εκλογές του Μαΐου. Όμως ο Μάιος έρχεται και μαζί με τις δυνάμεις της εξουσίας μεγάλοι ηττημένοι θα είναι και οι ψευδοδημοσκόποι.
Και κάτι τελευταίο: Αφού η Χρυσή Αυγή "πέφτει" προς τι η αγωνία τους για την Χρυσή Αυγή; Προς τι οι διώξεις και οι ψευδολογίες; Μήπως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Φυλακές Κορυδαλλού
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014