ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Μέσα από τον Λαό, Για τον Λαό


Με τον Αρχηγό μας και πέντε εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παράνομα προφυλακισμένους, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν άνισο Πολιτικό Αγώνα, απέναντι σε πολιτικές δυνάμεις καθεστηκυίες, απόλυτα ελεγχόμενες από ξένα κέντρα και ενωμένες σε έναν οικονομικής φύσεως συνεταιρισμό ο οποίος αποκαλείται .

καταχρηστικά «συνταγματικό τόξο».
Το πόσο «συνταγματικό» είναι το συγκεκριμένο τόξο, το έχει διαπιστώσει η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, η οποία και γεμάτη οργή αναμένει με λαχτάρα την στιγμή εκείνη κατά την οποία θα τιμωρήσει παραδειγματικά, νόμιμα και πολιτικά, την Χούντα του Μνημονίου. Τούτο είναι ευδιάκριτο σε οποιαδήποτε κοινωνική επαφή, εκεί όπου ο απλός κόσμος αρνείται να υποκύψει στην πολιτική τρομοκρατία της αντεθνικής κυβέρνησης και των πληρωμένων κονδυλοφόρων που εκτελούν εργολαβικά συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης των Εθνικιστών και εκδηλώνεται ευθαρσώς και με περηφάνια υπέρ του Εθνικού Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Την ίδια στιγμή κατά την οποία οι πολιτικάντηδες του «συνταγματικού» τόξου αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι την επαφή με τον απλό Λαό, οι νέες και οι νέοι της Χρυσής Αυγής γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Κι εκεί ακριβώς είναι όπου συντρίβονται με πάταγο αφενός τα «αποτελέσματα» των κίβδηλων δημοσκοπήσεων των ρυπαροφυλλάδων και των τσοντοκάναλων και αφετέρου οι φρούδες ελπίδες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά πως ο Πολιτικός Αγώνας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών θα βαλτώσει, με προφυλακισμένους τον Αρχηγό και -σε λίγο καιρό ίσως- το σύνολο της κοινοβουλευτικής του ομάδος.
Καθώς φαίνεται, οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων δεν κατανόησαν ακόμη εκείνο το οποίο έχει κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός: η Χρυσή Αυγή δεν είναι πρόσωπα, η Χρυσή Αυγή είναι Πνεύμα άφθαρτο κι ανέγγιχτο από τα βρωμόχερά τους!
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταστεί στη συνείδηση των περισσοτέρων συμπατριωτών μας ως το Πολιτικό εκείνο Κίνημα το οποίο μάχεται κατά πάντων διότι δεν εξαρτάται από κανέναν ξένο ή εγχώριο κεφαλαιοκράτη, το γεγονός ότι το Κίνημά μας αποτελεί για το Λαό μας την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης η οποία ορθώνεται περήφανα, η πραγματικότητα πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί την φωνή της Αλήθειας και του Δικαίου σ' ένα αντεθνικό Καθεστώς συστηματικού ψεύδους και αδικίας, συνιστούν τους βασικούς παράγοντες της συνεχώς αυξανόμενης δυναμικής του Κινήματος.
Δίχως καμία υπερβολή, κι αν ακόμη μπορούσε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να εξαλείψει κάθε χρυσαυγίτισσα και κάθε χρυσαυγίτη, κι αν με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις μπορούσε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, το Πνεύμα του Κινήματος θα παρέμενε πανίσχυρο κι ακλόνητο, να καίει άσβεστο στην καρδιά των Ελλήνων, αναζητώντας εναγωνίως την πολιτική του έκφραση.
Για να το θέσουμε ακόμη πιο απλά, δεν λυπόμαστε καθόλου που οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή γύρισαν οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη στην πατριδοκάπηλη δεξιά! Τουναντίον, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ρίξαμε την ταφόπλακα στο πολιτικό πτώμα της ψοφοδεξιάς, μιας ψοφοδεξιάς η οποία έπεσε στο λάκκο τον οποίο έσκαβε για τους Έλληνες Εθνικιστές!
Και είμαστε υπερήφανοι ως Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, διότι απελευθερώσαμε το Λαό μας από μια κλίκα απατεώνων, η οποία κρατούσε ομήρους εκατομμύρια Έλληνες παρουσιάζοντάς τους ως υποχρέωσή τους την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Πλέον, δεν μένει παρά να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στόχο του Πολιτικού μας Αγώνος: το απόλυτο, καθολικό και ολοκληρωτικό ξεγύμνωμα της πολιτικής απάτης της αριστεράς. Μιας αριστεράς η οποία συμμάχησε με τους κεφαλαιοκράτες προκειμένου να τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε αλλά αντίθετα, είναι η θέληση του Ελληνικού Λαού εκείνη η οποία επιτάσσει να τελειώνουμε με την ανθελληνική και διεφθαρμένη αριστερά.
Τιμή μας λοιπόν, που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκφράζει αυτό το οποίο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αποκαλούν περιφρονητικά «λαουτζίκο». Κάθε μας πολιτική πράξη, τόσο κατά το παρελθόν όσο και στο μέλλον, θα διαπνέεται από μια φράση:
Μέσα από τον Λαό, Για τον Λαό

Ευάγγελος Καρακώστας