Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Ισόβια δεσμά στον Κασιδιάρη επειδή βήχει!


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος κατακεραυνώνει μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα «Ακρόπολις» τον πρόεδρο της Βουλής Μαρκογιαννάκη για την προσπάθειά του να φιμώσει την φωνή της Χρυσής Αυγής
"Ηλία έπρεπε να γεννηθείς μουγγός - Ισόβια δεσμά στον Κασιδιάρη επειδή βήχει!
Ώρες- ώρες δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Έχω την κακή συνήθεια να έχω μονίμως αναμμένες τις έξι τηλεοράσεις που βρίσκονται απέναντι από το γραφείο μου στην εφημερίδα. Η μία οθόνη, η πιο...

 μικρή δείχνει πάντα το κανάλι της βουλής. Τι σαδομαζοχισμός και αυτός!
Παρακολούθησα την ομιλία του Κασιδιάρη στη βουλή όταν απαντούσε στον υπουργό προστασίας στη βουλή, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του δευτέρου, επί της θητείας του που δεν έχει πέσει ούτε μια μολότοφ στην Αθήνα. Ο Κασιδιάρης με το γνωστό εγκληματικό θράσος που τον διακρίνει, τόλμησε να αποκαλέσει τον λαμπρότερο, ικανότερο και λατρευτικότερο υπουργό της κυβέρνησης με την χειρότερη βρισιά που βρίσκεται καταχωνιασμένη στα λεξικά του υποκόσμου στη Νότια Ιταλία. Τον είπε "ΨΕΥΤΗ"!
Πώς τολμάς βρε παλιόπαιδο; Ευτυχώς που εκείνη την ώρα προήδρευε ο γίγαντας της κριτικής λεβεντιάς Μαρκογιαννάκης και ζήτησε από τον αθυρόστομο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να ανακαλέσει αμέσως! Η έκπληξη του θρασύτατου  Ηλία Κασιδιάρη ήταν εμφανής.
-Τι είπα κύριε πρόεδρε; Ψεύτη τον αποκάλεσα.
-Κύριε βουλευτά να ανακαλέσετε αμέσως, γιατί θα σας αφαιρέσω εξ ολοκλήρου το λόγο.
-Δεν ανακαλώ κύριε πρόεδρε. Είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας.
Ήμουν έτοιμος να ακούσω ότι ο πρώην εισαγγελέας Μαρκογιαννάκης θα απαγγείλει την ποινή της ισόβιας καθείρξεως στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Κακώς εντέλει που δεν το έκανε!
Ποιος είσαι κύριε που τολμάς να χρησιμοποιείς αυτή την βαρύτατη, χυδαία, αλγεινή και ποταπή λέξη  - ΨΕΥΤΗΣ - σε βάρος ενός υπουργού; Γι΄ αυτό θα προφυλακιστείς για να μάθεις να σέβεσαι και να υπακούς. Εκτός και αν μας υποσχεθείς με χειρόγραφο σημείωμα ότι έχασες την μιλιά σου μόλις ξημερώσει".