ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Όπως είναι γνωστό, βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν το Σαββάτο στα Φάρσαλα και τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσουν τα γραφεία της Τ.Ο. Φαρσάλων και για να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία». Όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε… Τη δε επομένη, μετέβησαν στα Ιωάννινα, για την παρουσίαση του εκεί εθνικιστικού ψηφοδελτίου.
Ωστόσο, στον διαδικτυακό σταλινότοπο 902, εμφανίστηκε μια ανάρτηση με τίτλο «Τσαριτσάνη:
 
Ματαιώθηκε από την κινητοποίηση των κατοίκων η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής» και με το εξής περιεχόμενο:
«Χάρη στην κινητοποίηση και την αποφασιστικότητα των κατοίκων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη κλιμακίου της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό της Τσαριτσάνης. Δεκάδες κάτοικοι, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας, του Μορφωτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, κινητοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, όπου ήταν σε εξέλιξη εκδηλώσεις με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα της περιοχής, γεγονός που ανάγκασε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Η. Κασιδιάρη, να μην τολμήσει να φανεί. Για μια ακόμη φορά, απετράπη η παρουσία του κλιμακίου της εγκληματικής συμμορίας στην Τσαριτσάνη, με τους κατοίκους να δείχνουν το δρόμο αντιμετώπισής τους, ώστε να μην έχουν τόπο να σταθούν πουθενά οι απόγονοι του Χίτλερ…».
Ποια είναι η αλήθεια; Στο πρόγραμμα των περιοδειών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν υπήρχε η Τσαριτσάνη, κι αυτό αποδεικνύεται από το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί. Ούτε βεβαίως υπήρξε σκέψη επί του παρόντος να γίνει περιοδεία εκεί, έστω και… εκτός προγράμματος, λόγω πίεσης χρόνου και υποχρεώσεων.
Επειδή όμως τα κόκκινα ντόμπερμαν του Σαμαρά και των διεθνών τοκογλύφων έχουν αποστολή να παρουσιάσουν έργο κατά της Χρυσής Αυγής (με τα γνωστά ανταλλάγματα – συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», υψηλά ποσοστά από τις εταίρες δημοσκοπήσεων και άλλα πολλά…), αλλά δεν είχαν ούτε τον κόσμο ούτε και τα κότσια να πατήσουν στα Φάρσαλα και τη Λάρισα, κυκλοφόρησαν μια ψεύτικη φήμη ότι οι χρυσαυγίτες θα επισκεφθούν την Τσαριτσάνη, μαζεύτηκαν εκεί γύρω στα 40 άτομα απ’ όλο το νομό, τάχα για να αποτρέψουν την επίσκεψη, γαύγισαν τα γνωστά αηδιαστικά συνθήματά τους και στο τέλος… πανηγύρισαν τη δήθεν… νίκη τους επί ενός ανύπαρκτου αντιπάλου!!!

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα μασκαραλίκια στέλνουμε δύο μηνύματα:

1ον) Φον Αντωνάκη Σαμαρά, τα κομμουνισμένα σκυλιά σου σε πιάνουνε Κώτσο και τρώνε τζάμπα τα «κόκκαλα» που τους πετάς…

2ον) Κουκουέδες, σας επιτρέπουμε και να μας… δείρετε ακόμα. Εν τη απουσία μας…
3ον) Επειδή κάποια στιγμή θα προγραμματιστεί επίσκεψη εκεί, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα,  κοντά στους Έλληνες, τότε να δούμε τι θα πείτε και τι θα κάνετε…