Πρώτο Θέμα: Έφτασαν στα ύψη τη Χρυσή Αυγή με τις προφυλακίσεις!


Τέσσερις μήνες πρωτόγνωρης κατασυκοφάντησης από το σύνολο των κομματικών και δημοσιογραφικών κέντρων που κινούν τα νήματα της πολιτικής ζωής, με τις παράλληλες παράνομες μεθοδεύσεις των δικαστικών λειτουργών κατ' απαίτηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, έχουν ...
 
καταστήσει ξεκάθαρο πέραν του Ελληνικού Λαού  και στους δημοσιογράφους, πως η δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι κατ' εξοχήν πολιτική και οι προφυλακίσεις παράνομες, αντισυνταγματικές και προϊόν πολιτικών πιέσεων.
Υπό αυτή την οπτική, είναι ενδεικτικό το άρθρο του Δημ. Μαρκόπουλου στο Πρώτο Θέμα, το οποίο και παρατίθεται αυτούσιο.
«Άντε και τη βάλαμε ολόκληρη τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή. Θέλετε να ακολουθήσει ο Κασιδιάρης;
Άντε κι αυτός μέσα στη «μπουζού». Στο κάτω της γραφής εμάς των δημοσιογράφων μας τη σπάει που κάθε τρεις και λίγο υβρίζει τα ΜΜΕ, χτυπάει τις κάμερες ή τους συναδέλφους μας και μετά έχει και την απαίτηση να του δίνουμε και βήμα για να το παίζει καλό παιδί κι αδικημένο από την κακούργα την κοινωνία.
Μήπως για επόμενο πιάτο να περιμένουμε τον Παναγιώταρο; Κι αυτός μέσα γιατί φωνάζει και όπως και να το κάνεις πάσχει λίγο από το σύνδρομο του πολιτικού «μπουνταλά» που λειτουργεί ως ταύρος εν υαλοπωλείο όπου βρεθεί και σταθεί.
Δεν μας αρέσει και η Ζαρούλια; Μέσα κι αυτή, μέσα και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, μέσα όλοι.
Θέλετε και παρακάτω; Άντε να τεθεί και το κόμμα εκτός νόμου.
Και μετά τι;
Για όσους γνωρίζουν καλά τις δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή από όλη αυτήν την περιπέτεια με τις προφυλακίσεις όχι μόνο έχασε, αλλά αντιθέτως κέρδισε και πόντους. Μην ξεγελιόμαστε από τις δημοσκοπήσεις τις λεγόμενες «φανερές». Αυτές που έχουν αξία είναι οι άλλες. Οι «μυστικές». Και σε αυτές είναι που το πρόβλημα αποτυπώνεται ξεκάθαρα. Γιατί εκεί, η Χρυσή Αυγή έχει παγιώσει μια παρουσία που φθάνει στο 14% ή και 15%.
Κι αντί το πολιτικό σύστημα να αναρωτηθεί τί φταίει, τί έχει πάει στραβά και γιατί οι πολίτες επικροτούν ένα κόμμα του οποίου η έδρα από τη Μεσογείων μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, εξακολουθεί με τρόπο αυτιστικό να προφυλακίζει, άρα να δυναμώνει - τη Χρυσή Αυγή. Γιατί ξεκάθαρα, αν ο πολίτης που έχει τρελαθεί στους φόρους, που δεν βλέπει μέλλον και που βρίσκεται σε τρικυμία θελήσει στα σοβαρά να τιμωρήσει το σύστημα δεν θα ψηφίσει ούτε τον απολύτως συστημικό ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές - μετόχους και τις παρέες με το Levy Institute, ούτε το ξεχασμένο από το Θεό και τον Στάλιν ΚΚΕ, ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν βρεθεί σε βέρτιγκο.
Θα πάει εκεί που το σύστημα φαίνεται να έχει στρέψει τα βέλη του. Στη Χρυσή Αυγή.
Κι αν η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός νόμου, η «Ελληνική Αυγή», η «Εθνική Αυγή» ή όποια άλλη Αυγή ή Αυγούλα τους γουστάρει να κατεβάσουν, θα ψηφιστεί μαζικά. Ακόμα και πρώτο υποψήφιο Ευρωβουλευτή μαϊμού αντί για άνθρωπο το κόμμα του Μιχαλολιάκου να βάλει, πάλι θα ψηφιστεί μαζικά. Τον Ρωχάμη για αρχηγό να τοποθετήσει το κόμμα της άκρας -άκρας δεξιάς αντί του αναμένοντα τη δίκη του Μιχαλολιάκου και πάλι θα πάει στα ύψη.
Αυτό όμως το πολύ απλό είναι που οι εγκέφαλοι στο Μαξίμου δεν καταλαβαίνουν. Πως αν δεν εξαλειφτεί η φτώχια, αν δεν σταματήσουν οι προκλήσεις και το γλέντι (που δυστυχώς ακόμα συνεχίζεται σε συγκεκριμένους τομείς) τότε η εκτός comme il faut πολιτικής φασίζουσα Δεξιά θα κυριαρχήσει.
Όπως επίσης δεν κατανοούν πως κάπως πρέπει να ανακουφιστεί πλέον ο δοκιμαζόμενος πολίτης που έχει τρελαθεί να πληρώνει χαράτσια και να βλέπει γόνους να λειτουργούν σαν κλεφτοκοτάδες (βλέπε Λιάπης), μικροστελέχη του κομματικού μηχανισμού να πιέζουν με τρόπο χυδαίο επιχειρήσεις για μίζες (βλέπε Τομπούλογλου), απόστρατους να έχουν καταθέσεις ανάλογες του Ωνάση (βλέπε Κάντας) και τους εκάστοτε «κολλητούς του Κολεγίου Αθηνών» να συμπεριφέρονται με το κρατικό χρήμα με περισσή αλαζονεία (βλέπε Φιλιππίδης).
Γιατί ξεκάθαρο είναι το πράγμα: Μαϊμού δημοκρατία μας δίνει το σύστημα, από μια ορίτζιναλ μαϊμού μπορεί και να χάσει τα αβγά και τα Πασχάλια».
Εξίσου χαρακτηριστικά της έντονης οργής του Λαού μας ελέω των αντισυνταγματικών πρακτικών της Χούντας του Μνημονίου, είναι τα σχόλια που συνοδεύουν το κείμενο, μέρος των οποίων σας παρουσιάζουμε:
«Η σφοδρότατη επίθεση του σάπιου συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, άρχισε την 17η Σεπτεμβρίου 2013, (πριν από 121 ημέρες). Παρά την παταγωδέστατη αποτυχία της, θα συνεχισθεί μάταια για άλλες 129 ημέρες, (μέχρι να ξημερώσει η 25η Μαΐου 2014), οπότε και η Χρυσή Αυγή, με το αποτέλεσμα το οποίο θα επιτύχει στις ευρωεκλογές, θα ανατρέψει πλήρως το σάπιο σύστημα. 'Εχουμε δίκιο, υπομονή και αντοχή, γι' αυτό και θα νικήσουμε»!
«Φυσικά θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή αν και είμαι ακομμάτιστος και δεν ικανοποιούμε ιδεολογικά με οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό, παρά μόνο με την προσωπική μου πολιτική ιδεολογία. Όμως η Χρυσή Αυγή έδωσε έμπρακτο παρών όπου της ζητήθηκε να συμβάλει ενισχυτικά-βοηθητικά. Γεροντάκια, γριούλες, διανομή τροφίμων, κι όλοι όσοι ανήμποροι ζήτησαν βοήθεια την είχαν άμεσα από την Χ.Α. Αυτό και μόνο αρκεί Ζήτω η Χρυσή Αυγή»!
«Κύριε Μαρκόπουλε, το γεγονός ότι οι μισοί βουλευτές της χ.α είναι προφυλακισμένοι, ίσως δε λέει και τίποτα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η όλη διαδικασία των προφυλακίσεων και της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος τους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (ένα ίσως ανεπίτρεπτα αόριστα περιγραφόμενο ποινικό αδίκημα, για μένα πιθανότατα και αντισυνταγματικό υπό την έννοια ότι το συγκεκριμένο ποινικό αδίκημα δεν ορίζεται ρητά και συγκεκριμένα, βλ. άρθρο 7 Ελληνικού Συντάγματος) έγινε κατόπιν πονηρής πολιτικής πρωτοβουλίας και όχι αυτεπαγγέλτως από τη δικαιοσύνη. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Επίσης, αν σκεφτεί κάποιος την απαράδεκτη μονομερή προπαγάνδα των μ.μ.εξαπάτησης με κατά συρροή μηνύσιμες και δυσφημιστικές δηλώσεις μόνο σε βάρος της χ.α (βλ. νεοναζιστικό κόμμα, φασίστες, αυγό του φιδιού), για τις οποίες μηνύσιμες δηλώσεις και χαρακτηρισμούς κακώς η ηγεσία της χ.α δεν έσυρε στα δικαστήρια όσους τις διατύπωναν, εφόσον απαρνείται αυτούς τους χαρακτηρισμούς και άριστα πράττει, και την προσπάθεια των μ.μ.ε ωμά να προκαταλάβουν τις εξελίξεις, να χειραγωγήσουν το λαό και τη δικαιοσύνη, καταπατώντας και το περίφημο ''τεκμήριο της αθωότητας'', σε συνδυασμό με τους άπειρους βολεμένους υμετέρους των κομμάτων εξουσίας αντίθετα στην αρχή της ισότητας των πολιτών απέναντι στο νόμο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πού θα ήταν σήμερα δημοσκοπικά τα συστημικά κόμματα και πού ενδεχομένως η χ.α. Εν τέλει, προσωπικά θα ήθελα όσο το δυνατό πιο άμεση δημοκρατία με δημοψηφίσματα, ανακλητότητα αιρετών, δικαίωμα σε πολίτες με ορισμένο αριθμό υπογραφών να προτείνουν νόμους ή να ζητούν κατάργηση ή τροποποίηση νόμων κλπ. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, η λύση είναι το μη χείρον και σίγουρα η παραδειγματική τιμωρία (και δικαστική, όχι μόνο πολιτική) όσων αποδεδειγμένα σακάτεψαν την Ελλάδα. Τέλος, αν για μια δολοφονία στην Αμφιάλη ή ενδεχομένως μια-δύο ακόμα (κακώς-κάκιστα) στοχοποιήθηκε ένα ολόκληρο κόμμα, τότε τα συστημικά κόμματα για πόσες δολοφονίες από λαθραίους ή τις αυτοχειρίες των συμπολιτών μας εξαιτίας του οικονομικού ναυαγίου είναι ηθικά και νομικά υπόλογα; Ενώ η χ.α άραγε μόνον έχει βλάψει, δεν έχει ποτέ βοηθήσει συνέλληνες, που βρίσκονταν πολιορκημένοι από τους παράνομους ομόθρησκους των σφαγέων επί αιώνες και όχι επί τριετία (41-44) του Ελληνισμού τούρκων (αυτό τα λέει επίσης όλα); Όταν ο δημόσιος διάλογος γίνεται με επιχειρήματα, ηρεμία και αλληλοσεβασμό μεταξύ των πραγματικών φορέων της εξουσίας Ελλήνων πολιτών (δηλαδή όλων ημών) εύκολα βρίσκεται η αλήθεια».
«Μεγάλη μερίδα του λαού θα ψηφίσει αντισυστημικά. Το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Για τον λόγο αυτόν θα ψηφισθεί μαζικά και ο ίδιος εκτιμώ ότι το ποσοστό της θα υπερβεί το 20,00 %».
Το πιο αστείο είναι αγαπητέ αρθρογράφε πως όντως νομίζουν πως με αυτήν την τακτική και τον καθημερινό αφορισμό από τα κανάλια πως αντιμετωπίζουν το θέμα! Δεν καταλαβαίνουν πως όταν άτομα όπως πχ προχθές ο Ευαγγελάτος το παίζουν στο γυαλί 'υπερασπιστές της Δημοκρατίας' και βάλλουν κατά της Χρυσής Αυγής, της προσφέρουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ καθώς οι ίδιοι είναι πολύ πιο αντιπαθείς ως μέρος του Συστήματος στο μυαλό του κόσμου. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο, τολμάς να πεις πράγματα που όλοι βλέπουμε στις παρέες μας, στη δουλειά, πως δηλ. πολύς κόσμος έχει στραφεί στη Χρ. Αυγή. Και δεν αλλάζει γνώμη με αυτόν τον τρόπο, με την Τρέμη και τον Τσίμα να φωνάζουν "ΝΑΖΙΙΙΙ!"γιατί τους σιχαίνονται ακόμα περισσότερο.