Ούτε κουβέντα από Σαμαρά για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες: Μόνο για ψήφους παρακάλεσε!


Την πρώτη του ομιλία ως προεδρεύων την Ε.Ε. έκανε στο Στρασβούργο ο Σαμαράς. Στην ομιλία του παρέμεινε προκλητικός έναντι των Ελλήνων, φροντίζοντας εντέχνως να αποκρύψει τις συνέπειες των πολιτικών του και να προβάλλει φαντασιακά σενάρια αντ’ αυτών. Θα πει βέβαια κάποιος ότι θα ήταν άστοχο πολιτικά από τον Σαμαρά να κάνει μνεία στους νεκρούς από τα ...

μαγκάλια, τις χιλιάδες των αυτοκτονιών και τα εκατομμύρια των απελπισμένων. Όντως, αλλά δεν υπάρχει και κάτι ουσιαστικά θετικό που μπορεί να αναφέρει ο Σαμαράς, οπότε έμεινε σε ευχολόγια περί «πρωτογενών πλεονασμάτων», τα οποία αμφισβητούνται στην ουσία τους και δεν σημαίνουν τίποτε για τους Έλληνες που πένονται.
Πέραν όμως των συνηθισμένων αερολογιών Σαμαρά, υπάρχει ένα άλλο σημείο της ομιλίας του, που δείχνει ξεκάθαρα την απελπισία του εμπρός στην κατάρρευση του αντεθνικού μορφώματος – εγκληματική οργάνωση που διευθύνει. Είθισται ο ομιλών προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ομιλεί για προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των ευρωπαίων πολιτών, όπως ανάλογα ο πρωθυπουργός μίας χώρας είθισται να μιλά για προβλήματα που αφορούν τους πολίτες του Έθνους του.
Ο Αντώνης Σαμαράς σε εθνικό επίπεδο έχει αλλάξει την ατζέντα, όντας ο πρώτος πρωθυπουργός χώρας που μιλά ευθέως εναντίον των πολιτών του Έθνους του, αμφισβητώντας και υπονομεύοντας ευθέως την βούληση τους, βρίζοντας τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (οι οποίοι πλέον είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους της ΝΔ…) και ασκώντας παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον των στελεχών της.
Τώρα κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθιστάμενος έτσι και ευρωπαϊκός αρλεκίνος, ενώ παράλληλα ντροπιάζει και την Χώρα και την Δημοκρατία. Ντροπιάζει την Χώρα γιατί πλέον όλοι οι Ευρωπαίοι γίνανε κοινωνοί του γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Χώρας είναι ένα «λιγούρι της εξουσίας», που φοβάται ότι δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και να τρώει χαβιάρι στις Βρυξέλλες.
Ντροπιάζει την Δημοκρατία, γιατί πλέον οι Ευρωπαίοι έγιναν κοινωνοί του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ήδη βιάζει το Σύνταγμα και το πολίτευμα, προκειμένου να συνεχίσει να κυβερνάει.
Τι είπε, λοιπόν, ο Σαμαράς ενώπιον ολόκληρης της Ευρώπης, μιλώντας στο Στρασβούργο; Δεν μίλησε, φυσικά, για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το μόνο σημείο στο οποίο ανέφερε, έστω και εμμέσως, τους Έλληνες ήταν το ακόλουθο: «να μην ψηφίσουν με την πικρή γεύση της κρίσης, αλλά με την ελπίδα ότι η κρίση ξεπερνιέται.». Μετά από τέσσερις (τουλάχιστον…) χιλιάδες αυτοκτονίες, μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί ο Σαμαράς ασχολείται με το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες, προτάσσοντας μπροστά τους μία απάτη, ότι η κρίση ξεπερνιέται, γεγονός που έχουν διαψεύσει όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες, αλλά κυρίως η κοινή λογική.
Και βεβαίως όλα αυτά τα παρακάλια, επειδή ο Σαμαράς ξέρει τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και ως εκ τούτου γνωρίζει ότι το απόκομμα του "πάει άκλαφτο", ακολουθώντας την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την πολιτική ανυπαρξία. 
Υ.Γ. Στην φωτογραφία που παραθέτουμε παραπάνω, ποιος είναι ακριβώς πίσω από τον πρωθυπουργό; Μήπως είναι ο Στ. Παπασταύρου, του οποίου το όνομα έχει εμφανιστεί στην Λίστα Λαγκάρντ;
Σχετικά με την κατάπτυστη ομιλία Σαμαρά, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση"Η σημερινή ομιλία-μνημείο ραγιαδισμού του υποτακτικού των διεθνών τοκογλύφων Σαμαρά αποδεικνύει την απόλυτη περιφρόνησή του προς τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος συστηματικά και με σχέδιο εξαθλιώνεται από την Χούντα του Μνημονίου. Η πολιτική μαριονέτα των ξένων κέντρων εξουσίας είχε το θράσος να κάνει λόγο για ανάκαμψη, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν και εξοντώνονται από ένα στυγνό και κοινωνικά ανάλγητο, αντεθνικό Καθεστώς.
Η Πατρίδα δεν ανακάμπτει με ευχολόγια, ούτε με επικοινωνιακές αλχημείες. Προπαντός όμως, δεν δύναται να ανακάμψει όταν εκείνοι που κυβερνούν δεν εκπροσωπούν τον Λαό αλλά μια ανήθικη συμμορία τοκογλύφων."