Ο εργολάβος της βιλάρας του προέδρου Πάνου: Ποιά πεθερά; Ο Καμμένος έκανε κουμάντο!


Γράφει ο Αντίοχος
Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει ο πρόεδρος Πάνος. Δε φτάνει που το κόμμα του είναι έτοιμο να διαλυθεί εξ ων συνετέθη, έχει να αντιμετωπίσει και τις καταγγελίες για τον «ξενώνα» (βιλάρα) της πεθεράς του στην Ικαρία, σύμφωνα με τις οποίες χτίστηκε με κοινοτικά κονδύλια και υπό ...
 
την επίβλεψη αυτού του ιδίου.
Έτσι, στις καταγγελίες Αλβανού αρχιεργάτη, ότι ο πρόεδρος Πανάρας του έχει βάλει… φέσι και αρνείται να τον αποπληρώσει, έρχονται να προστεθούν οι καταγγελίες του εργολάβου, ότι η βιλάρα χτίστηκε με κοινοτικά κονδύλια για τουριστικές υποδομές.
Όπως, λοιπόν, υποστηρίζει ο εργολάβος από την Ικαρία Γιάννης Καρίμαλης στο «Έθνος», ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ιδού: «Βρήκα τα συνεργεία για την κατασκευή του κτιρίου και είχα τη γενική επίβλεψη όλων των εργασιών που κράτησαν περίπου δύο χρόνια, μέχρι και το 2007, πάντα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μου ανέθεσε το έργο λόγω του καλού ονόματος που είχα στο νησί. “Θέλουμε να ξέρουμε ότι εσύ έχεις την ευθύνη για την οικοδομή” μου είχε πει ο Καμμένος. Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές».
Επίσης, ο εργολάβος αποκαλύπτει ότι παρέλαβε τα σχέδια που είχαν κατατεθεί για τη χρηματοδότηση των δέκα «τουριστικών καταλυμάτων», από τον πρόεδρο Πανάρα, τα δε τιμολόγια τα έκοβε στο όνομα της ιδιοκτήτριας και τα παρέδιδε στον Πάνο Καμμένο: «Έδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος».
(ΥΓ) 1: Φιλική σύσταση προς τον πρόεδρο Πανάρα: βλέπεις πρόεδρα, έχουνε πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Άσε, λοιπόν, τα υπουργεία, τα ζοριλίκια και τους ψεύτικους τους… αντιμνημονιακούς τους λόγους τους μεγάλους κι έμπα στη συγκυβέρνηση όσο είναι καιρός, μπας και γλιτώσεις. Γιατί οι… κακές γλώσσες λένε πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…
(ΥΓ) 2: Μόνο για έναν πολιτικό αρχηγό, όσο κι αν ψάχνουν τα λαγωνικά του συστήματος, δε βρίσκουν τίποτα το επιλήψιμο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει: για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Επειδή, λοιπόν, δεν έχουν τίποτα για να τον «κρατάνε», τον έκλεισαν στη φυλακή!


ethnikismos.net