Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Όταν η φαντασία οργιάζει και οι αποκαλύψεις (;) είναι «μαϊμού»!


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για τις νέες "μαϊμού" αποκαλύψεις κατά της Χρυσής Αυγής και τις σοβαρές καταγγελίες για τα πολιτικά κίνητρα της ανακρίτριας Κλάπα.
Μόλυβδος είναι η «σκόνη» Κασιδιάρη - Συγκλονιστική καταγγελία για την ανακρίτρια των υποθέσεων της Χρυσής Αυγής Ιωάννα Κλάπα
Δεν είναι τυχαίο ότι η αναξιοπιστία συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης έχει φτάσει στο πιάτο. Πιο κάτω δεν πάει. Εικόνες από Αμερικάνικο forum χημικών, που έχει ως αντικείμενο συζήτησης μεθόδους απομάκρυνσης μετάλλων από τα ορυκτά τους και κάθαρσης αυτών από ετερογενείς ...

προσμείξεις, αποδεικνύεται πως είναι τελικά οι φωτογραφίες με την περίεργη σκόνη που δημοσίευσε το "Έθνος", αφήνοντας υπονοούμενα ότι πρόκειται για σκόνη ειδικών απολαύσεων! Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια τίποτα δεν μένει κρυφό.
Θα δώσουμε μια σύντομη περιγραφή της αντίδρασης που φαίνεται να λαμβάνει χώρα, ώστε να προσφέρουμε... χείρα βοηθείας στους συναδέλφους της εφημερίδας. Οι μεταλλικές σφαίρες που είναι τοποθετημένες στο τραπέζι είναι βαρίδια από μόλυβδο. Όποιος έχει ασχοληθεί με το ψάρεμα μπορεί να αναγνωρίσει αμέσως το γεγονός παρατηρώντας απλά το κουτί στο οποίο είναι τοποθετημένα. Το κίτρινο χρώμα που βλέπουμε να έχει λάβει το διάλυμα κατά τη διάρκεια του βρασμού των σφαιρών  του μόλυβδου, αποδεικνύει ότι ο χρησιμοποιούμενος διαλύτης είναι κοινό νιτρικό οξύ. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από το κόκκινου χρώματος αέριο που ενοικεί εντός της φιάλης, το οποίο εκλύεται πάντα κατά τη διάρκεια της αντίδρασης του νιτρικού οξόες με κάποιο μέταλλο, και δεν είναι κάτι άλλο από διοξείδιο του αζώτου.
Η προκύπτουσα «παράξενη» λευκή σκόνη είναι το νιτρικό άλας του μολύβδου που έχει διαχωριστεί μέσω διήθησης από το διαλύτη και έχει διαχωριστεί από το διηθητικό χωνί. Προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια σε αυτή την... τόσο δύσκολη έρευνα, θα υπενθυμίσουμε στους άντρες της ΕΛΑΣ ποιο ακριβώς είναι το site (The city of Pyramids) από το οποίο αλίευσαν τις "σοκαριστικές" αυτές εικόνες!
Η προσπάθεια να εμπλέξουν τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη μέχρι και σε εμπόριο κοκαΐνης δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα όριο στους σχεδιασμούς αυτών που έχουν αποφασίσει τον πόλεμο μέχρι εσχάτων με την Χρυσή Αυγή. Τουλάχιστον όμως ας το κάνουν με πιο σοβαρά στοιχεία, αν έχουν και βρουν και όχι με αστειότητες που μόνο η κυρία Κατερίνα από την κάτω Ραχούλα μπορεί να πείσουν πως κάτι συμβαίνει με την προϋπόθεση ότι στο χωριό δεν υπάρχει ιντερνέτ και δεν πηγαίνει η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ώστε να μάθει την αλήθεια.
Εν των μεταξύ στοιχεία - φωτιά για το ρόλο της ανακρίτριας Κλάπα που εποπτεύει τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης. "Η απόφαση προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη με άνωθεν πολιτική εντολή και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.
Ερωτούμε και καταγγέλλουμε: Αν η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα είναι σύζυγος του Κλάπα Παναγιώτη, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ, στενού συνεργάτη του Κουβέλη και αν την συγκεκριμένη την έφεραν στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012.
Να τοποθετηθεί άμεσα ο υπουργός Αθανασίου. Εάν ισχύει αυτή η καταγγελία μιλάμε για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο που αποδεικνύει πόσο στημένη είναι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής"
Εάν αληθεύει αυτή η καταγγελία, τότε εγείρει ζητήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. Σε κάθε περίπτωση η σχέση μιας δικαστικού με οποιοδήποτε πολιτικό στέλεχος δεν ανάγεται σε ποινική ευθύνη, αλλά μπορεί να «μεταφραστεί» από τον οποιοδήποτε και να βγάλει συμπεράσματα.