Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ομολογιούχων - Όργιο ψευδολογίας από το newsit του Ευαγγελάτου


Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων, οι οποίοι εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση και έχασαν τις οικονομίες τους. Από το πρωί ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος βρέθηκε στο ΣτΕ όπου γίνεται συζήτηση για το PSI, το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.
Οι Συναγωνιστές Ματαθαιόπουλος, Κούζηλος, Μίχος, Αλεξόπουλος και Παναγιώταρος...
 


συμμετείχαν στην διαμαρτυρία των ομολογιούχων στο Σύνταγμα, όπου έτυχαν θερμότατης υποδοχής από το σύνολο των συγκεντρωμένων.




Αργότερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τους βουλευτές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην βουλή. Εκεί εξέθεσαν την αδικία την οποία υφίστανται από την μνημονιακή συγκυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου και δεν έκρυψαν την οργή τους συλλήβδην για το πολιτικό σύστημα. Από την πλευρά τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επανέλαβαν για μια ακόμη φορά ότι θα σταθούν στο πλευρό τους εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Από την άλλη, την ίδια στιγμή που κουρεύουνε χωρίς έλεος τις καθαρές και νόμιμες αποταμιεύσεις των Ελλήνων μικροομολογιούχων, η Κυβέρνηση έφερε προς ψήφιση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων με το νομοσχέδιο «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις» τη διάταξη της παρ.2 του άρθρου 39, με την οποία οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα για όσους έχουν καταθέσεις (για υποθέσεις οικονομικού έτους 2008 και παλαιότερα) που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωμένα εισοδήματά τους, μειώνονται κατά 80%, δηλαδή στο 1/5 των προβλεπόμενων. Την κατάπτυστη αυτή διάταξη που ωφελούσε κατά κύριο λόγο τους μεγαλοφοροφυγάδες που έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού (βλ. Λίστα Λαγκάρντ κλπ.) , αναγκάστηκαν να την πάρουν πίσω την τελευταία στιγμή λόγω των σφοδρών αντιδράσεων. Το συμπέρασμα είναι ότι ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα για το πολιτικό σύστημα, «λαμόγια» ήταν και «λαμόγια» παραμένουν. Κύριοι πέσατε σε τοίχο. Τώρα υπάρχει η Χρυσή Αυγή και δεν θα σας αφήνει να τρώτε τα χρήματα του λαού με την ευγενή και διακριτική συμπαράσταση της αριστεράς των σαλονιών.

Για μια ακόμη φορά το άσπρο - μαύρο έκανε το site του Ευαγγελάτου που ανακάλυψε αποδοκιμασίες προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  Οι γνωστοί μετρ της παραπληροφόρησης και της διαστρέβλωσης της αλήθειας και συγκεκριμένα ο... έγκριτος δημοσιογράφος Λευτέρης Σουχαϊμπ έγραψε πως οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποδοκιμάστηκαν από τους ομολογιούχους στην σημερινή τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την ίδια ώρα που οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με αγκαλιές και φιλιά, καθώς οι συγκεντρωμένοι αναγνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή!