Σιωνισμός, ο εχθρός των Λαών - Ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας


Σε μια κατάμεστη από φίλους και Συναγωνιστές του κινήματος αίθουσα έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία ακόμη μια εκδήλωση της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Tο κοινό καλωσόρισε ο Συναγωνιστής και μέλος της Ν.Ε. Πέλλας, Αναστάσιος Τσούκας, ο οποίος και έκανε μια σύντομη αναφορά σε ζητήματα οργάνωσης και πειθαρχίας, τονίζοντας ότι είναι βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση του αγώνα μας για εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια. ...,




Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και εκπρόσωπος τύπου του Νομού Ημαθίας Σταύρου Ηλίας, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αναπτύσσοντας το θέμα «Σιωνισμός, ο εχθρός των λαών». Ο Συναγωνιστής προχώρησε σε μια ενδελεχή ανάλυση του σιωνιστικού ζητήματος και των διαφόρων πτυχών του. Επικεντρώθηκε στην σιωνιστική παγκόσμια οικονομική κυριαρχία που με όπλο το διεθνές τραπεζικό σύστημα απομυζά τον πλούτο των εθνών, ενώ παράλληλα τα εξουσιάζει μέσω εντολοδόχων πολιτικών. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της φυλετικής καταγωγής πολλών ανώτερων αξιωματούχων διεθνών οργανισμών και ιδιοκτητών μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων, ενώ έγινε λόγος για την αιώνια σύγκρουση του Ελληνισμού και όσων αυτός πρεσβεύει με τον σιωνιστικό μισανθρωπισμό και κατέστησε σαφές ότι η μόνη σχέση που μπορεί να υπάρξει μεταξύ Ελληνισμού και σιωνισμού είναι η αιώνια εχθρότητα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τον περίφημο μύθο του ολοκαυτώματος, χαρακτηρίζοντας τον ένα καλοστημένο εβραϊκό παραμύθι που λειτουργεί ως άλλοθι του πραγματικού ολοκαυτώματος που συντελείται εις βάρος του παλαιστινιακού λαού, όσο και της παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας της φυλής του Αυνάν. Κλείνοντας την ομιλία του, αναφερόμενος στο δίλημμα Αθήνα ή Ιερουσαλήμ, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Εθνικιστές έχουν κάνει την επιλογή τους, και αυτή είναι η Αθήνα».
Επόμενος ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής και βουλευτής Λάρισας Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης. Αφού ανέλυσε με σαφήνεια τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, προχώρησε σε μια συνοπτική αναφορά του πλούσιου κοινοβουλευτικού έργου που έχει να επιδείξει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ενώ κινούμενος στο πνεύμα της εκδήλωσης υπογράμμισε τον σαφή αντισιωνιστικό προσανατολισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του έδωσε έμφαση στους δεσμούς συντροφικότητας που ενώνουν άπαντες τους Συναγωνιστές και χαρακτήρισε αναγκαιότητα την μαζική συμμετοχή όλων σε κάθε εκδήλωση του κινήματος, ενώ απηύθυνε πρόσκληση για την μεγάλη εκδήλωση της 31 Μαρτίου προς τιμήν των ηρώων της ΕΟΚΑ που θα λάβει χώρα στην πόλη της Λάρισας.
Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο Ημαθίας Τσιούλης Βασίλειος. Ζήτησε από τους Συναγωνιστές συνεχή δράση και εγρήγορση καθώς επίσης και την επίδειξη της αναγκαίας υπευθυνότητας όλων έναντι του Κινήματος. Υπογράμμισε την ανάγκη συμμετοχής όλων στα προγράμματα αιμοδοσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής. Ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του κινήματος σηματοδότησαν το τέλος της εκδήλωσης.