Πλήρης εξευτελισμός Βενιζέλου: Ψηφίστε με, για να μην δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Χρυσή Αυγή!


Ο εγωμανής και αλαζονικός πρόεδρος του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος που χρησιμοποιεί την θέση του ως αντιπρόεδρος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών για μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπική προβολή έθεσε τους στόχους του ...

κομματίδιου του για τις ερχόμενες εκλογές.
Στην εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το 8% είναι ποσοστό ανάγκης, καθόλου ικανοποιητικό για μια παράταξη όπως το ΠΑΣΟΚ. Να ενημερώσουμε τον κ. Βενιζέλο πως το 8% είναι παρά πολύ για την παράταξη που κατέστρεψε τον Λαό και την Πατρίδα και πως στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν θα έχει την τύχη της Δημάρ!
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το γεγονός δηλαδή πως το κόμμα της εθνικής καταστροφής εξαφανίζεται σταδιακά από τον πολιτικό χάρτη μίλησε για παράγοντες της παράταξης οι οποίοι «υπονόμευσαν την προσπάθειά μας» και ανέφερε ότι υπήρξαν ενεργά στελέχη, αδρανή στελέχη, στελέχη που ήταν ανοιχτά εχθρικά και στελέχη που είχαν ύπουλο υπονομευτικό ρόλο.
Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτία, καθώς αρνείται να παραδεχτεί το αναπόφευκτο, πως το κλεφτοΠασόκ έχει λάβει την θέση που του αξίζει, δηλαδή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Το πιο σημαντικό, όμως ήταν αυτό που δήλωσε για τον νέο εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, όποτε γίνουν οι εκλογές. Ο Βενιζέλος τόνισε πως το απόκομμά του φιλοδοξεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, να είναι, δηλαδή το τρίτο κόμμα, για να πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν είναι εθνικά επιτρεπτό να πάρει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Με λίγα λόγια δηλαδή ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα επαιτείας στο "συνταγματικό τόξο", δηλώνοντας παράλληλα τον πλήρη εξευτελισμό του κόμματος τους: "Ψηφίστε με, για να μην πάει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Προεδρικό Μέγαρο και λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης".
Μία μόνο απάντηση έχουμε προς τον πανικόβλητο Βενιζέλο: Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!