Μόνιμος εφιάλτης του .... Κόντε Δένδια η Χρυσή Αυγή


Με τα (ανύπαρκτα) «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής κοιμάται ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κόντε Δένδιας (φίλος των μασόνων και των Ρότσιλντ, κατά δήλωσή του), με τα «Τάγματα Εφόδου» ξυπνάει. Μάλλον έχει πάθει παράκρουση και βλέπει… εφιάλτες στον ύπνο του και στον ξύπνιο του. Δεν υπήρχε, λοιπόν, περίπτωση να μη χρησιμοποιήσει την χθεσινή ημέρα (που αν δεν το γνωρίζετε ήταν η «παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων»), για να κάνει μια ακόμα άσφαιρη επίθεση στην Χρυσή Αυγή. Ιδού ολόκληρο το παραλήρημά του:




«Οφείλουμε σήμερα να καταστήσουμε σαφές ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να βιώσει νέες γενοκτονίες και φυλετικούς διωγμούς. Ο Ελληνισμός άλλωστε πλήρωσε ακριβά αυτές τις πρακτικές, με ξεριζωμό από τις εθνικές εστίες μεγάλων τμημάτων του. Τάγματα εφόδου και αυτόκλητοι δήθεν «υπερασπιστές» του Νόμου δεν χωράνε σήμερα στην ελληνική κοινωνία, ούτε γίνονται ανεκτά τέτοιου είδους φαινόμενα από την Πολιτεία μας. Η επιβολή του Νόμου, για τον έλεγχο όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, όπως ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες στον πλανήτη, δεν δίνει άλλοθι σε κανέναν αρρωστημένο εγκέφαλο προκειμένου να επιβάλλει το δικό του «δίκαιο» της βίας. Στην κατεύθυνση αυτή, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προχώρησε στη σύσταση Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας στην Ελληνική Αστυνομία, με σημαντικά ήδη αποτελέσματα, όπως οι συλλήψεις δραστών φυλετικών επιθέσεων και τα αιτήματα δημοσιοποίησης των στοιχείων τους προς τις εισαγγελικές αρχές, όταν υπάρχουν υπόνοιες τέλεσης και άλλων παράνομων πράξεων. Εκτός όμως από τους Νόμους και τις ενέργειες της Πολιτείας, απαιτείται η απομόνωση της «κουλτούρας της βίας», από οπουδήποτε και εάν προέρχεται, εκ μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί αυτή η νοοτροπία είναι τελικά που εκτρέφει σήμερα τα αποκρουστικά φαινόμενα του ρατσισμού και του νεοναζισμού. Τη μάχη κατά των ρατσιστικών διακρίσεων οι πολίτες της χώρας μας δεν την χαρίζουν σε κανέναν. Γιατί είναι μία μάχη που πρέπει όλοι μαζί να την κερδίσουμε, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και ιδεολογικές περιχαρακώσεις».
(ΥΓ) 1: Κυκλοφορούν φήμες ότι ο… κόντες γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί βουλευτής στην Κέρκυρα, έχει βάλει πλώρη για τον δήμο Αθηναίων. Ωρε μαύρισμα από τους ψηφοφόρους που τον περιμένει. Τροπικό!
(ΥΓ) 2: Την ίδια ώρα που ο… κόντες του ΠΡΟ-ΠΟ αναλώνεται με ανύπαρκτα «Τάγματα Εφόδου» και επίσης ανύπαρκτες «ρατσιστικές επιθέσεις», η αναρχοκομμουνιστική ληστοτρομοκρατία οργιάζει ανενόχλητη.
(ΥΓ) 3: Αν κι έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ανακάλυψη του οπλοστασίου με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες στο αυτοκίνητο του αναρχοκομμουνιστή Ασπιώτη, ο… κόντες δε δίνει εντολή να δημοσιοποιηθεί το όνομα και η φωτογραφία του. Γιατί άραγε προστατεύει τον αναρχοκομμουνιστή τρομοκράτη; Υπάρχει λόγος, και αν ναι ποιος;




ethnikismos.net