Θεσσαλονικιός καταγγέλει: Τι κάνει η αστυνομία όταν της καταγγέλουν λαθρεμπόριο;

Τηλεφώνησα χθες (Τρίτη 5/3/2013), γύρω στις 2:45 -3:00 το μεσημέρι στο 100 (Άμεση Δράση) για να καταγγείλω ότι στην πλ.Αριστοτέλους, γωνία με παραλία, δεκάδες..
μαύροι, εξαναγκάζουν κυρίως κοπέλες, να αγοράσουν από τα μπιχλιμπίδια που πουλάνε.
Τις πλησιάζουν ασφυκτικά 3-4 μαζί και δεν τις αφήνουν μέχρι να αγοράσουν κάτι.
Είναι οι γνωστοί Νιγηριανοί, που όλοι ξέρουμε (που κάποτε πουλούσαν cd, μετά dvd, τώρα ... 
 
 
παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ). Αναφέρω το χρώμα του δέρματός τους και την εθνικότητά τους όχι επειδή είμαι ρατσιστής αλλά για να προσδιορίσω τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Εξ άλλου οι ίδιοι με καθαρά φυλετικά-ρατσιστικά κριτήρια συνιστούν συμμορίες και προβαίνουν εδώ και χρόνια συστηματικά σε λαθρεμπόριο. Για να μην ισχυριστεί λοιπόν η αστυνομία ότι δεν τους αναγνώρισε μέσα στο πλήθος, επικαλούμαι το χρώμα του δέρματος και την εθνικοτητά τους και επισημαίνω ότι πήγαιναν 3-4 ή και περισσότεροι μαζί, και επειδή ήταν όλοι μαύροι, ήταν πάρα πολύ εύκολο να εντοπιστούν μέσα στο πλήθος των συμπολιτών μου.
Κατήγγειλα λοιπόν στην Άμεση Δράση ότι είναι πιθανότατα λαθρομετανά στες και ζήτησα
1) να ελεγχθούν αν είναι νόμιμα στη χώρα ή όχι και
2) ζήτησα να τιμωρηθούν γιατί διαθέτουν λαθραία προϊόντα (δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς ότι δεν διαθέτουν άδεια μικροπωλητού, ταμειακή μηχανή και δεν κόβουν αποδείξεις).
Παρέμεινα στο ίδιο σημείο για πάνω από 1 ώρα (πίνοντας τον καφέ μου), και έχοντας άλλους 3 μάρτυρες τους οποίους μπορώ να κατονομάσω και να επικαλεσθώ σε κάθε αρμόδια δικαστική ή αστυνομική αρχή. Λίγο πριν φύγω, τηλεφώνησα κ πάλι στο 100 ρωτώντας και τους γιατί δεν εμφανίστηκαν.
"Ειδοποιήσαμε την Δημοτική αστυνομία" , μου είπαν. "Μόνον όταν η Δημοτική Αστυνομία δεν έχει αρκετά άτομα για να επέμβει κάπου, μας ζητάει συνδρομή, αλλιώς είναι δική της αρμοδιότητα".
Προσπαθώ να φανταστώ την εικόνα, κάθε φορά που θα περνάει η σύζυγός μου από την πλ.Αριστοτέλους, ότι θα πρέπει να βιώνει την επιβολή των μαύρων Νιγηριανών που θα την υποχρεώνουν να αγοράσει κάτι.
Και ενώ το Αστ.Τμήμα βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακρυά από τα τεκταινόμενα. Μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.
Και ότι η Αστυνομία υπάρχει υποτίθεται για να προστατεύει την ελε υθερία μας..
Αν εκνευριστώ με αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα και πάρω ένα παλούκι και αρχίσω να τους βαράω -αν μπορέσω, γιατί αυτοί είναι ΔΕΚΑΔΕΣ μαζί στο ίδιο σημείο- με την καινούργια νομοθεσία θα διωχθώ ως κακούργημα, και η ποινή δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, θα φυλακιστώ άμεσα επειδή θα αποδώσουν το έγκλημα σε ρατσιστικά κίνητρα. Βρίσκονται παράνομα στη χώρα μου, κάνουν λαθρεμπόριο λίγα μόλις μέτρα μακρυά από το Αστ.τμήμα και στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, αλλά κανείς αρμόδιος δεν τους διώκει ως ρατσιστές, ότι εκβιάζουν κάθε Ελληνίδα που περνάει από μπροστά τους να αγοράσει από τα είδη που πωλούν.
Πότε θα συνέλθει επιτέλους κανένας αρμόδιος σε αυτή τη χώρα;
 
 
taxalia.blogspot.com