Μαρξιστική Χούντα: Αποβάλλουν μαθητές, επειδή σήκωσαν Ελληνική Σημαία!


Μετά τον δήθεν σάλο που προκάλεσε η διαπαιδαγώγηση των παίδων από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, ολάκερος ο μαρξιστικός υπόκοσμος που λυμαίνεται τα ελληνικά σχολεία ξεσηκώθηκε και κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια, έκαναν λόγο για «παιδομάζωμα». Το μίσος τους όμως για ο,τιδήποτε ελληνικό δεν περιορίζεται σε υστερικές κραυγές και απειλές. ...


Συγκεκριμένα, μαθητές Λυκείου του Κορυδαλλού καταγγέλλουν πως συμμαθητές τους απειλούνται με αποβολή διότι είχαν τη «ρατσιστική, φασιστική και ξενοφοβική» ιδέα να σηκώσουν την Ελληνική Σημαία! Το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, η οποία περιελάμβανε ξενάγηση επί του θρυλικού θωρηκτού «Αβέρωφ». Ενώ οι μαθητές ξεναγούνταν, ορισμένοι εξ αυτών, ξεδίπλωσαν Ελληνική Σημαία προκειμένου να φωτογραφηθούν. Ο καθηγητής που συνόδευε τους μαθητές, εξοργισμένος, φανέρωσε στα νεαρά παιδιά το αληθές πρόσωπο του απεχθούς και μισελληνικού μαρξισμού: απαίτησε να την μαζέψουν και τους κατέβασε από το θωρηκτό!
Τα ελληνόπουλα ανέμισαν και φωτογραφήθηκαν με τη Σημαία (φασιστικό σύμβολο βεβαίως για τη μαρξιστική πανούκλα των «προοδευτικών καθηγητάκηδων) ακόμη και όταν κατέβηκαν από το θωρηκτό, αποδεικνύοντας οτι η αντεθνική προπαγάνδα των αποβλήτων της στέππας, δεν έχει πια θέση στα ελληνικά σχολεία. Οι εποχές που τα ορφανά του Μαρξ αλώνιζαν ανενόχλητα στη δημόσια εκπαίδευση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ θεριεύει ο άνεμος του Ελληνικού Εθνικισμού.
Έχει την εντύπωση η καθεστωτική αριστερά των βολεμένων και κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων πως μπορεί με αποβολές και άλλου είδους τιμωρίες να λυγίσει το εθνικό φρόνημα της Ελληνικής Νεολαίας! Πλανώνται! Τίποτε δε μπορεί να μπει μπροστά στη πορεία της Νεολαίας η οποία δρα με αγνά κίνητρα, την φιλοπατρία και τον έμφυτο πατριωτισμό!
Επιπλέον, αποδεικνύεται με τον χαρακτηριστικότερο δυνατό τρόπο ότι ο κίβδηλος «δημοκρατικός» ανθρωπισμός των φιλελεύθερων και των μαρξιστών, δε πηγάζει παρά μόνο από το άσβεστο μίσος τους προς την Πατρίδα και τον Λαό μας. Η Χρυσή Αυγή στέκεται περήφανα στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας, η οποία μάχεται και αγωνίζεται για τα Εθνικά Ιδανικά, ενάντια στο καθεστώς του μαρξιστικού -με καπιταλιστικές αποχρώσεις- σκοταδισμού!