Εβραίος καθηγητής του Χάρβαρντ υποστηρίζει την καταστροφή της λευκής φυλής!


Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται ότι ακολουθούνται από τους κάθε λογής «αντιρατσιστές» στην αντιμετώπιση των λεγόμενων «φυλετικών διακρίσεων».
Ο μόνος «ρατσισμός» που ανακαλύπτουν είναι, πάντοτε, εκ μέρους των Λευκών εις βάρος των άλλων. Τι γίνεται, όμως, όταν οι όροι αντιστρέφονται; ...




Ο λόγος, λοιπόν, για τον Νόελ Ιγκνάτιεβ (του οποίου οι γονείς είναι Εβραίοι από τη Ρωσία…), ιδρυτή ενός περιοδικού με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Race Traitor» («Προδότης της Φυλής»)  και καθηγητή στο Ινστιτούτο W.E.B Dubois του Χάρβαρντ, το οποίο είναι το ηγετικό τμήμα μαύρων σπουδών.
Ο Ιγκνάτιεβ, αριστεριστής και μέλος επίσης  του κινήματος «Occupy Wall Street», υποστηρίζει ότι «ο αφανισμός της λευκής φυλής είναι τόσο επιθυμητός που μερικοί μπορεί να δυσκολεύονται να το πιστέψουν» και πως «οι μόνοι που θα αντιτίθονταν σε αυτό θα ήταν υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής». Ο Ιγκνάτιεβ συνεχίζει λέγοντας ότι «κάθε ομάδα μέσα στην λευκή Αμερική συμπεριλαμβανομένου εργατικών, εθνοτικών ομάδων, φοιτητών, καθηγητές, φορολογούμενοι και λευκές γυναίκες» έχουν κάποια στιγμή «πλεονεκτήσει εις βάρος των μαύρων». Δεν σταματά, όμως, εκεί ο Ιγκνάτιεβ και στο Race Traitor γράφει «συνεχίστε να κτυπάτε τους νεκρούς λευκούς άνδρες και τους ζωντανούς, και τις γυναίκες επίσης, έως ότου το κοινωνικό δημιούργημα που λέγεται «λευκή φυλή» καταστραφεί, όχι να αποδομηθεί, αλλά να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ». Έχουμε και λέμε, λοιπόν: «αφανισμός», «επιθυμητός», «κτυπάτε», «ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»!
Εκφράσεις, οι οποίες ξεκάθαρα οδηγούν στο φυλετικό μίσος. Μόνο που εδώ δεν ακούστηκε τίποτα από τους δήθεν υπερευαίσθητους σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ίσως επειδή τα επίδοξα θύματα είναι λευκοί και ο πομπός των απόψεων ανήκει σε «ευαίσθητη κοινωνική ομάδα». Αλήθεια, ο λαλίστατος πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ο οποίος έχει και άποψη για το τι πρέπει να συμβεί σε μία ξένη χώρα (Ελλάδα) σχετικά με την αντιμετώπιση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, το οποίο υποστηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), τι έχει να πει επί του προκειμένου; Γιατί δεν καταδικάζει τις εμπρηστικές και εμετικές δηλώσεις του ομοφύλου του; Αλλά εδώ δεν καταδίκασε την απάνθρωπη και απαράδεκτη στάση του κράτους του Ισραήλ απέναντι στα γυναικόπαιδα των Παλαιστινίων, είναι δυνατόν να έπραττε τώρα κάτι διαφορετικό; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτή την Ιστορία...
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Και μόνο το γεγονός ότι ο Ιγκνάτιεβ χαρακτηρίζει την Λευκή Φυλή ως «κοινωνικό δημιούργημα» δείχνει την ασχετοσύνη και την πνευματική πενία που προκαλεί ο προχωρημένος αριστερισμός. Αυτό, όμως, δεν τον κάνει λιγότερο απεχθή για τις επικίνδυνες απόψεις του, οι οποίες είναι ένα ξεκάθαρο κάλεσμα προς γενοκτονία.