"Ένας… παραιτημένος Βενιζέλος"


Στη χθεσινή σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ και νέων επιστημόνων τους οποίους έχει εμπιστευτεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να συνθέσουν την κεντρική ιδέα και τις ...



επιμέρους πτυχές του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, για το οποίο ο πρόεδρος του Κινήματος έχει επισημάνει σε πλείστες περιπτώσεις πως το έχει ανάγκη ο τόπος, το κλίμα ήταν… περίεργο.

Επρόκειτο ουσιαστικά για την πρώτη τέτοια ευρεία σύσκεψη μετά την πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να προχωρήσει στη συγκρότηση του δικού του φορέα, και την εν συνεχεία διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ως απόρροια του πολιτικού αλλά και διαπροσωπικού διαζυγίου του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όλοι λοιπόν αναζητούσαν να διαγνώσουν το κλίμα και την ψυχολογία που εξέπεμπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με πολλούς, να κάνουν εν συνεχεία λόγο για έναν “παραιτημένο Βενιζέλο”, κρίνοντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειχνε να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο οι εκτιμήσεις αυτές θα επιβεβαιωθούν στην πράξη, ή επρόκειτο απλώς για μια… κακή συγκυρία.

 
 
ysterografa.gr