ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Οι «Γιατροί με σύνορα» ξύπνησαν την κυβέρνηση (έστω και για ψηφοθηρικούς λόγους…)


Λυκουρέντζος: «Περίθαλψη και σε ανασφάλιστους» - Πατούλης: «Κοινωνική συμμαχία για αναξιοπαθούντες» … Φυσικά δεν διαχωρίζονται οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες
Η μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών έχει φέρει τους Έλληνες συμπολίτες μας σε κατάσταση εξαθλίωσης και πλήρους απόγνωσης. Την ίδια στιγμή που οι κυβερνώντες ζουν πλουσιοπάροχα, πολλοί Έλληνες αδυνατούν να καλύψουν βασικές καθημερινές τους ανάγκες, όπως τρόφιμα, είδη  ένδυσης, υπόδησης, και βρεφικά είδη. ...





Το υψηλό ποσοστό ανεργίας έχει ως συνέπεια μεγάλο μέρος πολιτών να είναι ανασφάλιστοι και να στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Η Χρυσή Αυγή απαντά δυναμικά σε όλα αυτά δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο πρώτα απ’ όλα με συνεχείς διανομές τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας. Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή στις διανομές δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μέσος Έλληνας. Μια άλλη ενέργεια που δείχνει το κοινωνικό ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος και αιμοπεταλίων όπου δωρητής μπορεί να γίνει όποιος Έλληνας  επιθυμεί και φυσικά όλα αυτά παρέχονται μόνο σε Έλληνες.
Επίσης, ξεκίνησε να λειτουργεί και ο ιατρικός συμβουλευτικός σταθμός μας όπου θα παρέχεται ιατρική-συμβουλευτική υποστήριξη. Το γεγονός αυτό αφύπνισε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…) τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο, ο οποίος θυμήθηκε να αναγγείλει πρόγραμμα δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε 300.000 ανέργους έως το 2015, χωρίς φυσικά να αναφερθεί σε κριτήρια υπαγωγής των ανέργων σε αυτό. Μόνο που μέχρι τότε με τις μνημονιακές τακτικές που ακολουθούν ο αριθμός των ανέργων θα έχει ξεπεράσει τους 300.000!!
Την ίδια στιγμή που χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ πληρώνουν τους γιατρούς στα νοσοκομεία και χρεώνονται τις κλήσεις για τα τηλεφωνικά ραντεβού, η κυβέρνηση και ο κος Δένδιας ετοιμάζουν να θέσουν σε λειτουργία δωρεάν τριψήφια γραμμή καταγγελιών ρατσιστικής βίας εναντίον αλλόδαπών και μάλιστα με την έγκριση του ΣτΕ. Ενώ καθημερινά διαπράττονται ληστείες, βιασμοί και ανθρωποκτονίες, στην  πλειονότητά τους από αλλοδαπούς, ο κος Δένδιας θεωρεί σκόπιμο να απασχολεί τα αστυνομικά τμήματα με καταγγελίες για ρατσιστική βία που στην πλειονότητά τους είναι ψευδείς, ανώνυμες και γίνονται από τους ίδιους τους αλλοδαπούς.