Μαλλιά-κουβάρια η ΝΔ - Δείτε τι έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης και ξεσήκωσε την οργή της ΔΑΚΕ ΟΣΕ

"..οι μάσκες έπεσαν και ο “δολοφόνος” με το ήρεμο και …αγγελικό πρόσωπο φανερώθηκε. Ο εν λόγω Υπουργός προφανώς εκτελεί καθήκοντα υπαλλήλου συμφερόντων και εκτελεί μέρος του καταστροφικού σχεδίου της χώρας.

Πολύ βαριές κουβέντες στην ανακοίκωση της ΔΑΚΕ. Διαβάστε την:

Η κυβέρνηση, καθοδηγούμενη από τις εντολές της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, καταργεί πλήρως το ελληνικό κοινοβούλιο, χρησιμοποιώντας ως ανδρείκελα τους βουλευτές και ως φερέφωνα ξένων και εγχώριων συμφερόντων τους υπουργούς, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο που χάραξαν ο Γ.Α.Π. και οι κηπουροί του.
Αντικατέστησαν τη χουντική “λογική” του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταστρέφοντας ότι χτίστηκε στη χώρα μεταπολεμικά.
Σ’ αυτό το σχέδιο (ξε) πουλήματος των οργανισμών κοινής ωφέλειας, ο υπερυπουργός Μεταφορών, υποδομών και δυνατών, ανταγωνιστικότητας κλπ., που (ξε)πούλησε την ολυμπιακή έναντι πινακίου φακής, συνέταξε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία έως 31/12/2012 αποσχίζεται η δραστηριότητα των επισκευών και συντήρησης του τροχαίου υλικού του ΟΣΕ, τροποποιώντας και τον περιβόητο Ν.3891/10 περί εξυγίανσης.
Ο ίδιος Υπουργός με άλλη κυβέρνηση το 2008, προώθησε ένα άλλο σχέδιο εξυγίανσης το οποίο συμπεριελάμβανε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ των πέντε θυγατρικών του ομίλου ΟΣΕ, που είχαν δημιουργηθεί με το προηγούμενο σχέδιο εξυγίανσης του πρώην τότε υπουργού κ. Λιάπη…
Σε λιγότερο από πέντε χρόνια, οι…ξερόλες πολιτικοί, χρυσοπλήρωσαν την ΙΔΙΑ εταιρεία για να φτιάξουν ΤΕΣΣΕΡΑ διαφορετικά σχέδια εξυγίανσης!!!
Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι ινστρούκτορες που εφαρμόζουν αυτά που τάχα τους επιβάλλουν, μαθαίνουν να…κουρεύουν στου κασίδι το κεφάλι…
Για ακόμη μια φορά ο πολύπαθος σιδηρόδρομος που οι “γύπες” τρώνε εδώ και χρόνια τη σάρκα του αλλά και οι σιδηροδρομικοί, αποτελούν το πειραματόζωο των ανεπάγγελτων επαγγελματιών πολιτικών οι οποίοι ουδέποτε μπόρεσαν να χαράξουν ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Με την ψήφιση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου οι μάσκες έπεσαν και ο “δολοφόνος” με το ήρεμο και …αγγελικό πρόσωπο φανερώθηκε.

Ο εν λόγω Υπουργός προφανώς εκτελεί καθήκοντα υπαλλήλου συμφερόντων και εκτελεί μέρος του καταστροφικού σχεδίου της χώρας.
Σε κάθε περίπτωση ας μην αγνοούν ότι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους και βρίσκεται πιο κοντά από τον κομματικό πέλεκυ.
Η απάντηση των σιδηροδρομικών υπαλλήλων θα είναι άμεση και σ’ όλα τα επίπεδα.
ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ