ΚΚΕ ανέκαθεν το κόμμα του χαφιέ: O αγώνας γίνεται για να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Όταν το αποπαίδι της πιο συντηρητικής δεξιάς το οποίο μετατράπηκε σε «φανατική» μπολσεβίκα, ονειρεύεται οκτωβριανή επανάσταση και προλεταριακό διεθνισμό από την πλούσια και ασφαλή γειτονιά της Εκάλης, ξερνώντας χολή κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την τηλεοπτική ναυαρχίδα του εγχώριου καπιταλισμού, τότε ο Ελληνικός Λαός μπορεί σίγουρα να αισθάνεται ...

υπερήφανος για την συνέπεια, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα του εθνικού και λαϊκού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.
Από το φανατικά μνημονιακό «μεγάλο» κανάλι λοιπόν, εκείνο του οποίου η διοίκηση έχει λάβει την «δημοκρατική» απόφαση να μην δίνει τον λόγο σε εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αλλά προσκαλεί πάντοτε εκπρόσωπο του «αντισυστημικού» ΚΚΕ, η απολογήτρια των αποτρόπαιων εγκλημάτων του κομμουνισμού παρουσιάστηκε λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας εμμέσως από τα καπιταλιστικά, φιλελεύθερα και ψευδοσοσιαλιστικά μεταπολιτευτικά της συνεταιράκια, την με κάθε τρόπο εξάλειψη της Χρυσής Αυγής.
«Ο αγώνας γίνεται για να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή όχι για να την αποφύγουμε. Είναι μούρη με μούρη ο αγώνας. Είναι μετωπικός με τη Χρυσή Αυγή, με τους φασίστες και με τον φασιστάκο», δήλωσε με το γνωστό αλαζονικό ύφος χιλίων πιθήκων, η μπολσεβίκα της Εκάλης.
Οι παραληρηματικού ύφους γραφικότητες της κατ' εξοχήν συνεργάτιδος του εγχώριου κεφαλαίου, αποτελούν την κυνική σοβιετική ομολογία του ρόλου του κομμουνιστικού κόμματος. Αλίμονο σ' εκείνους τους ελάχιστους πλέον αδαείς και αφελείς, οι οποίοι έχουν την πεποίθηση πως το ΚΚΕ προασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων και αντιτίθεται στην πολιτική των μνημονίων. Η βουλευτής των μπολσεβίκων, το έθεσε ωμά: ο αγώνας του κόμματος των χαφιέδων των αφεντικών (εγχώριων και διεθνών )γίνεται για να μην υπάρχει η πραγματική απειλή για τον καπιταλισμό και τους τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή!



Τις συγκεκριμένες δηλώσεις υποταγής στις επιταγές του εγχώριου κεφαλαίου, χαιρέτησαν βεβαίως τόσο οι θλιβεροί δημοσιογραφικοί κράχτες των μνημονιακών πολιτικών, όσο και οι σύμμαχοι στο αντισυνταγματικό τόξο. Άλλωστε το ΚΚΕ, απέδειξε το συμμορφωτισμό του προς το Καθεστώς, σπεύδοντας να ενταχθεί στο μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής, μέτωπο το οποίο συγκροτούν οι πολιτικοί απατεώνες ολόκληρου του φάσματος της ελληνικής πολιτικής σκηνής και της οικονομικής και κοινωνικής ελίτ που καταδυναστεύει τους Έλληνες.
Οφείλουμε σαφώς να συμφωνήσουμε με την ασφαλή στη θαλπωρή της Εκάλης βουλευτή του κόμματος των χαφιέδων: ο αγώνας είναι μούρη με μούρη. Από τη μία πλευρά όμως βρίσκονται οι μούρες των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, των μιζαδόρων, των ψευδοανθρωπιστών, των ψευδοπροστατών της ευνομίας, των φιλελεύθερων και μαρξιστών απατεώνων και υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας και από την άλλη τα καθαρά πρόσωπα των Ελλήνων Εθνικιστών και των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων, από την τυραννία της Χούντας του Μνημονίου. Την οποία Χούντα του Μνημονίου, αβαντάρει διαχρονικά το ΚΚΕ, άλλοτε με περιφρούρηση της Βουλής από τα ΚΝΑΤ και άλλοτε με ευθείες απειλές κατά της Χρυσής Αυγής, των στελεχών και των μελών της, απειλές στις οποίες η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη του Καθεστώτος της σαπίλας και της διαφθοράς κωφεύει κατά τρόπο προκλητικό.
Επειδή δε, η προλετάρισσα της Εκάλης έκανε θρασύτατα λόγο για μάχη χαρακωμάτων, θα πρέπει να της θυμίσουμε τα εξής: η εποχή των κονσερβοκουτιών και της πηγάδας του Μελιγαλά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, οπότε θα ήταν φρόνιμο ελέω και της προχωρημένης της ηλικίας, να μην προβαίνει σε φαιδρές ονειρώξεις. Θα ήταν επίσης πολύ περισσότερο έντιμο να αναμετρηθεί ιδεολογικώς και πολιτικώς με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όπου όμως γνωρίζει προκαταβολικά πως θα συντριβεί γι' αυτό και εξαπολύει γελοίες απειλές κρυμμένη πίσω από τους κλειδοκράτορες του ντόπιου κεφαλαίου.
Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί την μεγαλύτερη Νίκη της Χρυσής Αυγής το γεγονός ότι αποκάλυψε σε όλο του το βάθος τον πραγματικό ρόλο του ΚΚΕ στους μηχανισμούς του αντεθνικού Καθεστώτος. Το γεγονός ότι απέκοψε κάθε δεσμό του κόμματος των χαφιέδων με τους μέχρι πρότινος εξαπατημένους, ανθρώπους της εργασίας και του καθημερινού μόχθου. Απέμεινε πλέον το ΚΚΕ, με τους βολεμένους κομματικούς συνδικαλιστές και με τους λαθρομετανάστες, για των οποίων την ψήφο εκλιπαρεί, τάζοντάς τους προνόμια και «σοσιαλιστικές επαναστάσεις», των οποίων θα ηγούνται οι κομισάριοι της Εκάλης όπως η Κανέλλη.
Θλιβερή μπολσεβίκα, αναπόφευκτα εσύ και τα συνεταιράκια σου της μίζας και της απάτης φεύγετε και οι Έλληνες Εθνικιστές έρχονται διότι αυτό απαιτεί ο Ελληνικός Λαός. Κι αν με θράσος επικαλείσαι τα χαρακώματα, κράτα την ανάσα σου: το Βίτσι το δικό σου και του Καθεστώτος των διεφθαρμένων έρχεται τον προσεχή Μάιο!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!