Ο «αντάρτης» Ν. Κακλαμάνης επιστρέφει στη ΝΔ, επιβεβαιώνοντας τη συμπαιγνία στο Δήμο Αθηναίων


Το μανδύα του «αντάρτη», με τον οποίο ενδύθηκε προεκλογικά, αποφάσισε να πετάξει ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, επανερχόμενος μετά βαΐων και κλάδων στην κομματική του...
 
 κοιτίδα, το πατριδοκάπηλο μόρφωμα της ΝΔ.
Κίνηση αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς πως εξέλιπαν οι λόγοι για να μένει εκτός: η απειλή που ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης για το Δήμο Αθηναίων δεν υφίσταται πλέον, οπότε η συμπαιγνία της συμμορίας ΝΔ και του τέως «αντάρτη» Κακλαμάνη, έλαβε τέλος.
Περιχαρής η μαριονέτα της Συγγρού, ανακοίνωσε την επαναπροσχώρησή της στη συμμορία των κλεπτοκρατών, δηλώνοντας με... χαριτωμένη διάθεση: «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών».
Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τον Αντώνη Σαμαρά, τον άνθρωπο δηλαδή ο οποίος δίκην δικτατορίσκου τον είχε διαγράψει εντός της Ολομέλειας από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ επειδή δεν είχε ψηφίσει στο σύνολό του το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο. Η αξιοπρέπεια σε όλο της το νεοδημοκρατικό μεγαλείο!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν. Κακλαμάνης κατέβηκε δήθεν ως ανεξάρτητος υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, στην πραγματικότητα σε πλήρη συνεργασία με τον Σαμαρά. Στόχος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μετεκλογικά, ήταν να τεθεί εκτός δεύτερου γύρου ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Κασιδιάρης. Όπερ σημαίνει, ότι ο «υπερπατριώτης» Νικήτας υπήρξε το δεξιό μαξιλαράκι του Καμίνη, τον οποίο -γιατί να το κρύψουμε άλλωστε- έβγαλε η ΝΔ!
Εμείς από την πλευρά μας, ας του ευχηθούμε να πάρει ό,τι του αξίζει και καλή συντριβή!
Διαβάστε επίσης: Ομολόγησε την εξαπάτηση ο Κακλαμάνης: “Ήμουν το ανάχωμα για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο - Απόλυτα σύμφωνος ήταν ο Σαμαράς!”