Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: «Η προδοτική συγκυβέρνηση στηρίζεται σε λαμόγια και κλέφτες» - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την πρόταση του Σαμαρά για παροχή ψήφου ...

εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Ο Συναγωνιστής χαρακτήρισε την Βουλή κολοβή που λειτουργεί παράνομα, γιατί για πρώτη φορά στην νεώτερη ελληνική ιστορία έχουμε κατάλυση του πολιτεύματος από τον Σαμαρά, που δεν δίνει σε εν ενεργεία Βουλευτές το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης και να ψηφίσουν στην αυριανή ψηφοφορία. Γι’ αυτό το απαράδεκτο γεγονός επικρατεί ομερτά μεταξύ όλων των Βουλευτών του συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου.
Επισήμανε, ακόμα, τα χθεσινά ψέμματα Βορίδη πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Ελβετία και πως μαζί τους είναι όλοι οι «καλοί» Έλληνες, όπως ο Μπόμπολας με όλα τα δημόσια έργα, ο Σάλλας με όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών στην Ελλάδα, ο Λάτσης με το παράνομο Mall και το Ελληνικό, οι εφοπλιστές που απαγκιστρώθηκαν από την υποχρεωτική έκτακτη εισφορά. Μαζί με την ΝΔ είναι όλοι αυτοί που κερδίζουν από την υποβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και όσοι έχουν καταληστεύσει τα δημόσια ταμεία.
Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζεται από τα φτωχά και λαϊκά στρώματα του ελληνικού λαού, όπως οι στρατιωτικοί, οι ναυτικοί, οι κτηνοτρόφοι, οι αγρότες, οι ξενιτεμένοι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Μαζί με την Χρυσή Αυγή είναι εκείνοι που δείχνουν τον δρόμο της εξόδου στην συγκυβέρνηση, γιατί δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία.
Αυτοί απαιτούν την τιμωρία για τα σκάνδαλα και για τις μίζες.